Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Plata numerar client extern - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Plata numerar client extern

1 reply to this topic

#1 marean

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 26 May 2011 - 02:30 PM

Buna ziua,

Am un client din Uniunea Europeana - persoana juridica, cu care am contract de prestari servicii si-l facturez lunar, iar tot lunar facturile sunt achitate prin banca. Daca unul dintre reprezentantii legali ai acestuia se afla in Romania, este posibila achitarea facturilor in numerar, cu cash, iar eu sa-i tai chitanta?

Multumesc.

#2 SERBAN MARIANA

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 789 Postari:

Postat 27 May 2011 - 06:51 AM

este posibil dar trebuie sa operezi suma primita in registrul de casa in valuta si sa tai chitanta in valuta

RIANA784

Treburile ce se pot indeplini cu blandete niciodata nu dau gres

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL