Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
modificari legislative priv. REVISAL - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

modificari legislative priv. REVISAL

4 replies to this topic

#1 goose81

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 06 April 2011 - 07:39 AM

am inteles ca se va modifica revisal-ul astfel incat sa se introduca si salarii si sporuri,stie cineva ceva de aceasta hotarare noua a guvernului?

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 06 April 2011 - 11:39 AM

vezi proiect hg pt revisal

#3 cosmin0304

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 399 Postari:

Postat 06 April 2011 - 01:05 PM

Vezi postareamihaela_cva, la Apr 6 2011, 12:39 PM, a spus:

vezi proiect hg pt revisal
legea 40 /2011
12. La articolul 34, alineatele (3) și (5) se modifică și vor avea următorul cuprins:
"(3) Registrul general de evidență a salariaților se completează și se transmite inspectoratului teritorial de muncă în ordinea angajării și cuprinde elementele de identificare ale tuturor salariaților, data angajării, funcția/ocupația conform specificației Clasificării ocupațiilor din România sau altor acte normative, tipul contractului individual de muncă, salariul, sporurile și cuantumul acestora, perioada și cauzele de suspendare a contractului individual de muncă, perioada detașării și data încetării contractului individual de muncă.

#4 deea77

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 118 Postari:

Postat 05 May 2011 - 10:25 AM

Noul Revisal cu salariul si toate sporurile este doar proiect, probabil se va publica curand.

#5 Lexiroxi

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2080 Postari:

Postat 03 July 2011 - 09:49 PM

Vezi postareaOtilia Alupei, la 03 July 2011 - 05:54 PM, a spus:

In concluzie, salariul, sporurile si cuantumul acestora se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza dar se completeaza si pentru contractele individuale de munca deja inregistrate. Astfel, in perioada august – octombrie 2011 tuturor salariatilor angajati in unitate le vor fi inregistrare in Revisal datele privind salariul, sporurile si cuantumul acestora dar numai pentru prezent.
Sa speram ca se vor putea transfera datele din vechiul Revisal, sau va trebui sa actualizam noul Revisal cu datele aferente incepand cu luna august si sa-l pastram pe cel vechi. Nu am vazut nici-o reglementare care sa lamureasca aspectul.

Aceasta postare a fost editata de Lexiroxi: 03 July 2011 - 09:50 PM

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL