Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
calcul CM cod indemnizatie 03 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

calcul CM cod indemnizatie 03

3 replies to this topic

#1 cr1st1na

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 295 Postari:

Postat 02 July 2011 - 07:17 AM

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa calculez un CM accident de munca si anume;
-cod indemnizatie 03,
-conc medical initial
-cod diagnostic 920
-cod urgenta 155(mentionez ca am vizualizat D112 si imi da eroare ca la cod indemn 03 nu corespunde cod urgenta 155)
-cate zile suporta societatea si restul de zile ramase de catre cine sa suporta?
-in baza de calcul se aduna si indemnizatia de somaj ?
-este vreun formular tip cu care se depuna certif medical la casa de pensii?...sau ce anume se depune la casa de pensii?
-veniturile sunt tot cele de 6 luni in ultimele 12 lucrate?
Multumesc ptr ajutor.

#2 cr1st1na

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 295 Postari:

Postat 04 July 2011 - 04:07 PM

....va rog un mic sprijin ptr cele mai sus scrise, multumesc.

#3 bogdan_p

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 04 July 2011 - 07:38 PM

My link
Exista un topic special pentru concedii si indeminzatii; gasesti mai multe acolo.

#4 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 07 July 2011 - 10:36 AM

link-ul dat e f corect fiindca exista un capitol special pt CM si probabil ca pana acum ai fi primit raspunsul cerut daca postai unde era cel mai bine.
mereu va spun sa aveti grija unde postati, insa putina lume isi da seama ca va solicit asta in primul rand pt voi - pt. ca doar asa puteti obtine raspunsurile dorite in timpul cel mai scurt posibil.

ti-am mutat topicul la concedii si indemnizatii.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL