Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Memoriu justificativ privind inregistrarea in scopuri de tva - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Memoriu justificativ privind inregistrarea in scopuri de tva

3 replies to this topic

#1 ancut75

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 10 August 2011 - 03:01 PM

Buna ziua,
Am infiintat o firma noua de transporturi in sect.5 si am ajuns in etapa de inregistrare in scopuri de tva.
In lista cu documente necesare primita de la functionara care se ocupa de aceste dosare apare la pct 6. si "memoriu justificativ privind inregistrarea in scopuri de tva potrivit art.153 din Codul Fiscal, alin (1) lit.a) sau c, dupa caz"
Va rog frumos, daca ati avut dosare la sect5 sa ma ajutati si pe mine cu un model de memoriu pentru a putea depune dosarul

Va multumesc anticipat,
Anca

#2 ancut75

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 11 August 2011 - 10:09 AM

Vezi postareaancut75, la 10 August 2011 - 03:01 PM, a spus:

Buna ziua,
Am infiintat o firma noua de transporturi in sect.5 si am ajuns in etapa de inregistrare in scopuri de tva.
In lista cu documente necesare primita de la functionara care se ocupa de aceste dosare apare la pct 6. si "memoriu justificativ privind inregistrarea in scopuri de tva potrivit art.153 din Codul Fiscal, alin (1) lit.a) sau c, dupa caz"
Va rog frumos, daca ati avut dosare la sect5 sa ma ajutati si pe mine cu un model de memoriu pentru a putea depune dosarul

Va multumesc anticipat,
Anca
chiar nu ma poate ajuta si pe mine cineva???

#3 cosmin0304

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 399 Postari:

Postat 11 August 2011 - 11:49 AM

Vezi postareaancut75, la 11 August 2011 - 10:09 AM, a spus:

Vezi postareaancut75, la 10 August 2011 - 03:01 PM, a spus:

Buna ziua,

Va multumesc anticipat,
Anca
chiar nu ma poate ajuta si pe mine cineva???
nu e vorba de anexa la 010 ?
Anexa la declarația de mențiuni pentru persoanele impozabile care solicită înregistrarea conform art. 153 alin.(1) lit.a) și c) din Codul fiscal

#4 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 11 August 2011 - 12:00 PM

Expresia "memoriu justificativ" nu apare in lege.
Si eu cred ca e vorba de Anexa 1 la declaratia de mentiuni care apare in OMFP 1984 din 2011.
Citez din ART. 2:
(1) Persoanele impozabile care solicită înregistrarea în scopuri de TVA conform art. 153 alin. (1) lit. a) și c) din Codul fiscal și care sunt supuse înmatriculării la registrul comerțului trebuie să depună la organele fiscale competente o anexă la declarația de mențiuni, conform modelului stabilit în anexa nr. 1...
Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL