Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Functionalitate cont 609 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Functionalitate cont 609

1 reply to this topic

#1 harabagiugabi

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 27 September 2011 - 06:56 PM

Buna ziua,
Va rog frumos poate sa ma lamureasca cineva cu privire la contul 609 reduceri comerciale primite
Am urmatorul caz;
Am primit factura cu minus pt discounturile primite,in contabilitate am inregistrat factura 609 si 4426 la 401
In balanta 609 are sold cu minus ,am inteles ca 609 are functionalitate de pasiv
Intrebarea mea este soldul contului 609 este cheltuiala sau venit? Deoarece in bilant 609 se scade din cheltuieli si influenteaza profitul
Astept parerile voastre.

#2 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 27 September 2011 - 10:05 PM

Cont de cheltuiala cu functionalitate inversa (pasiv, indicata de cifra 9) care ajusteaza costul de achizitie, in sensul reducerii lui.

Dana

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL