Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Formular pentru aplicare la proiectul Mihail Kogalniceanu - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Formular pentru aplicare la proiectul Mihail Kogalniceanu

1 reply to this topic

#1 Kamykazee

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 01 October 2011 - 10:22 PM

Buna seara. As vrea in primul rand sa imi cer scuze daca locul pentru a posta aceasta intrebare este gresit, insa dupa folosirea Search am gasit topicuri pe aceasta tema in aceasta sectiune, prin urmare am decis si sper ca acesta este locul adecvat pentru a posta.

Situatia mea este urmatoarea: Firma la care lucrez doreste sa se inscrie in programul Mihail Kogalniceanu. Pentru aceasta este necesar sa completez forumularul acesta. Am cateva nelamuriri in completarea lui si sper ca cineva va reusi sa mi le clarifice, daca se poate.

1) In campul unde ar trebui sa incarc balantene (documentul justificator) este necesar sa incarc intreaga balanta sau doar foaia care arata totalul (cifra de afaceri) pentru luna respectiva?

2)In locul unde trebuie incarcat bilantul pe 2009 respectiv 2010 este necesar sa incarc intreg bilantul (adica toate formularele)?

3) La incarcarea bilanturilor acestea trebuie sa fie semnate/stampilate de catre firma? Caci aici am o problema - cele in format pdf care le am deja in calculator (cele dupa care am scos la imprimanta bilantul) nu sunt stampilate/semnate si nu stiu cum as putea sa fac asta direct in fisierul PDF. Singura modalitate pe care am gasit-o in acest sens a fost sa scanez bilantul deja tiparit si semnat/stampilat si sa-l convertesc pe acesta in PDF si sa-l unesc intr-unul singur. Aceasta insa este o metoda greoaie si ma intrebam daca ar fi una mai usoara.

4) La campul 'Date Informative' se refera la Formularul 30 din Bilant? Daca nu, la ce se refera? Daca se refera la formularul 30 intrebarea mea este - nu am incarcat deja intreg bilantul?

5) Anexa 3, de la sfarsit, de ce mai este necesar sa o completez si pe aceasta cand cu un rand in urma am zis ca declar ca indeplinesc criteriile pentru acordarea acestui credit? De ce trebuie sa repet ce am declarat deja?

Va multumesc mult pentru timpul si ajutorul acordat :)

#2 gabolici

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 10 November 2011 - 10:10 AM

In legatura cu programul kogalniceanu , am sunat si la Bucuresti si la Constanta si mi-au dat cateva lamuriri:
1.Balanta (semnata si stampilata) trebuie scanata toata intr-un singur document(pdf,doc,jpg)
2.La bilant(2009 si 2010)-doar F10 si F20 scanate
3.La Date informative 2009 si 2010- scanate formularele F30 si F40
4.Bilantul si datele informative trebuie sa fie semnate si stampilate si cu stampila si numarul de la finante .
Iar la bilantul din 2009 trebuie scanata si atasata si dovada depunerii la Reg.Com.( bilantul din 2009 s-a depus la Reg Com).
5.Anexele1,2,3 -completate, semnate si stampilate si apoi scanate

Eu am respectat tot ce mi-au zis dar nu reusesc sa intru pe aplicatie.ma scoate din aplicatie sau imi cade internetul.Nu inteleg de ce.Mi-au zis ca am probleme cu conexiunea de internet, dar am incercat si de la birou si de acasa si de la o colega si tot nu am reusit.A mai avut cineva aceasta problema?

Multumesc.

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL