Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
nerespectare termen inregistrare CIM in Revisal - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

nerespectare termen inregistrare CIM in Revisal

1 reply to this topic

#1 florymer

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 20 September 2011 - 10:02 PM

am si eu o intrebare

la unitatile scolare suplinitorii vin si uneori aduc deciziile pe baza carora vor fi angajati mai tarziu. ce se intampla daca nu este respectat termenul ala de 1-2 zile maxim pt inregistrarea contractului?
am citit legea si hg, dar oare se aplica, mai ales ca noi lucram putin mai diferit fata de alte institutii? ma intreb pt anul asta, mai ales ca pana acum nu s-a lucrat cu acest program decat in mica masura

#2 SERBAN MARIANA

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 789 Postari:

Postat 21 September 2011 - 07:48 AM

trebuie sa depuneti contractul de munca nou incheiat cu cel putin o zi inaintea inceperii activitatii, nu exista exceptii , tuturor ne este greu pentru ca avem probleme cu intocmirea dosarului de incadrare dar legea este la fel pentru toti, sanctiunile(amenzile) sunt destul de mari

RIANA784

Treburile ce se pot indeplini cu blandete niciodata nu dau gres

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL