Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
APTITUDINI CONTABIL AUTORIZAT - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

APTITUDINI CONTABIL AUTORIZAT

3 replies to this topic

#1 carmenatila

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 15 October 2011 - 03:16 PM

Buna ziua ,as dori sa ma ajutati si pe mine cu probemele la examen pentru contabil autorizat la contabilitate ,fiscalitate si restul,nu le cer rezolvate macar nerezolvate si cat mai repede ca sa am timp sa le rezolv ,ca ajutor am sa atasez 2 versiuni pentru CA

Vezi postareacarmenatila, la 15 October 2011 - 03:13 PM, a spus:

Buna ziua ,as dori sa ma ajutati si pe mine cu probemele la examen pentru contabil autorizat la contabilitate ,fiscalitate si restul,nu le cer rezolvate macar nerezolvate si cat mai repede ca sa am timp sa le rezolv ,ca ajutor am sa atasez 2 versiuni pentru CA

Fisiere atasate

#2 burlacu+maria

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 18 October 2011 - 11:33 AM

buna ziua
sunt Maria, din Braila si vreau ajutorul d-vs
la variantaI, nu aveti si raspunsurile, poate le postati
cu ce sa incep ca sa pot da examenul de acces la ceccar
mutumesc

#3 burlacu+maria

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 18 October 2011 - 11:48 AM

Sunteti draguti sa-mi trimite-ti pe mail maria_27118@yahoo.com, cartea cu intrebari si raspunsuri CECCAR 2011
multumesc mult

#4 ungurebe

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 04 November 2011 - 04:34 PM

Buna ziua,

ma intereseza examenul de acces la stagiu la contabil autorizat.
ma puteti ajuta va rog cu variante de examen......din ce am vazut eu pe site-ul ceccar nu ar cuprinde
si doentologie profesionala.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL