Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Formular A1 - Contributii sociale in UE - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Formular A1 - Contributii sociale in UE

2 replies to this topic

#1 CorinaEne

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 22 November 2011 - 09:34 AM

O societate din Romania angajeaza, cu contract de munca cu timp partial, doua zile pe luna, un cetatean ceh. Acesta mai are un contract de munca in tara de resedinta, deci desfasoara activitatea predominanta in Republica Ceha.

In cazul in care cehul aduce formularul A1, prin care se stabileste ca legislatia aplicabila este cea din Republica Ceha, va rog spuneti-mi si mie:

Care sunt cotele de contributii sociale din Republica Ceha, distinct, pentru angajator si angajat, si care este baza de calcul pentru acestea?

Cum se achita de catre angajatorul din Romania aceste contributii sociale ?

In speranta ca cineva ma poate ajuta,
Va multumesc.

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 23 November 2011 - 12:21 AM

Cotele de contrib.banuiesc ca le afli de pe net, ar trebui sa aiba cel putin in lb.engleza
Plata o faci prin banca, vezi ce mai scrie in A1 sau roaga-le pe ceh sa iti aduca % cota si conta bancar.

#3 CorinaEne

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 23 November 2011 - 09:55 AM

Multumesc pentru raspuns, asa e, cotele le-am gasit pe site-ul ministerului muncii din Cehia, si am avut grija sa le listez cu data la care sunt valabile. Eu ma gandeam totusi la un act oficial de care sa ma pot folosi. In formularul A1 nu se specifica cote de contributii, poate, eventual, sa-i emita o anexa.
Am trimis aceasta intrebare si la ANAF si la Ministerul Muncii si in diverse alte forumuri.
Chiar mi-e greu sa cred ca as fi singura care are problema asta ...

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL