Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Lipsa factura la predare colet - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Lipsa factura la predare colet

3 replies to this topic

#1 iuliannistor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 26 Postari:

Postat 26 November 2011 - 06:35 PM

Am achizitionat de pe un magazin online niste echipament de paintball. La primirea coletului prin curier, dupa achitarea acestuia am constatat ca nu mi s-a intocmit factura fiscala. Vanzatorul mi-a spus ulterior ca e in proces de insolventa si ca nu poate emite factura. Ce trebuie sa fac ca sa se limpezeasca situatia? Sau ce alte modalitati am la dispozitie sa pot inregistra in evidenta contabila echipamentul respectiv.

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 26 November 2011 - 06:58 PM

executorul judiciar trebuie sa emita. Dar cui ati achitat, ce scrie pe chitanta, curier sau srl x care vinde?
dvs puteti inregistra ca donatie, pt gestiunea firmei. Este deductibil echipamentul? Pt.nevoile societatii?! daca nu, nu va mai complicati

Aceasta postare a fost editata de mihaela_cva: 26 November 2011 - 07:01 PM

#3 iuliannistor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 26 Postari:

Postat 26 November 2011 - 07:47 PM

La primirea coletului am achitat curierului. Echipamentul respectiv e de baza pentru functionarea firmei si anume sunt armele de paintball, combinezoane, etc. si ma gandeam la un contract de donatie cu o declaratie pe propria raspundere ca sunt proprietar. Acelasi lucru il pot face pentru introduce in evidenta si alte bunuri materiale (calculator, mobilier, etc), nu?

#4 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 27 November 2011 - 09:26 AM

in general curierul da o chitanta pe care scrie ceva de genul: eu curier ...am incasat pentru firma x...suma de....lei, reprezentand contravaloare colet nr.../factura nr....
da, puteti inregistra pe donatie orice primiti ca donatie, dar este venit impozabil!

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL