Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Marfa data la remat - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Marfa data la remat

2 replies to this topic

#1 roxana_lita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 07 December 2011 - 09:15 PM

Buna seara. Am si eu o problema, am un stoc de mărfuri (371) de reviste, pe care vreau sa le dau la remat. Care sunt articolele contabilele pe care tb sa le fac. Miltumesc mult

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 07 December 2011 - 09:59 PM

vezi cat sunt deductibile si citeste contractele cu furnizorii, ei ia inapoi un % din marfa nevanduta. Banuiesc ca ai chiosc ziare?

#3 roxana_lita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 08 December 2011 - 08:41 AM

Vezi postareamihaela_cva, la 07 December 2011 - 09:59 PM, a spus:

vezi cat sunt deductibile si citeste contractele cu furnizorii, ei ia inapoi un % din marfa nevanduta. Banuiesc ca ai chiosc ziare?
Nu este un chiosc de ziare. Este vorba despre o firma care produce niste reviste pe care le vand singuri, mentionez ca nu au tipografie, este un serviciu externalizat. In fiecare luna raman un nr. de x reviste. Deci nu are cine sa le ia inapoi. Singura varianta este rematul. Problema este ca nu stiu cum sa descarc gestiunea. Nu stiu ce imi da rematul la mana ca sa inregistrez in conta. Multumesc din suflet pt ajutor

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL