Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
monografie dauna totala auto - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

monografie dauna totala auto

6 replies to this topic

#1 alin_o

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 74 Postari:
  • Interests:conta

Postat 09 December 2011 - 01:25 PM

Sal! In urma unui accident auto o societate care are ca specific de activitate prestari activitati service auto , primeste despagubire de la firma de asigurare o despagubire in valoare de 15.018 LEI considerata paguba totala. Valoarea de intrare a masinii este de 38.984 lei din care amortizare aferenta este de 5840 lei .Firma incaseaza despagubirea si isi repara autoturismul cheltuielile de reparare find aproximativ 8000 lei. In acest caz care va fi valoarea de inventar a masinii si care sunt inregistrarile contabile aferente?

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 09 December 2011 - 02:51 PM

daca vrei monografie, de ce nu postezi la capitolul de monografii ?? :huh:

topic mutat !

#3 alin_o

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 74 Postari:

Postat 10 December 2011 - 05:24 PM

Vezi postareaOtilia Alupei, la 09 December 2011 - 02:51 PM, a spus:

daca vrei monografie, de ce nu postezi la capitolul de monografii ?? :huh:

topic mutat !
ce interesanta esti!!!

#4 Lexiroxi

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2080 Postari:

Postat 12 December 2011 - 04:04 PM

Sigur ca Otilia este foarte interesanta, simpatica si are spiritul umorului, desteapta si merita toate laudele pentru munca depusa in cadrul Forumului
„jos palaria”; :smile:
„Sal” si tie! :angry2: -si mai esti si membru vechi-no comment

http://codfiscal.mon...ile-comerciale/

Aceasta postare a fost editata de Lexiroxi: 12 December 2011 - 04:07 PM

#5 alin_o

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 74 Postari:

Postat 15 December 2011 - 09:06 AM

Vezi postareaLexiroxi, la 12 December 2011 - 04:04 PM, a spus:

Sigur ca Otilia este foarte interesanta, simpatica si are spiritul umorului, desteapta si merita toate laudele pentru munca depusa in cadrul Forumului
„jos palaria”; :smile:
„Sal” si tie! :angry2: -si mai esti si membru vechi-no comment

http://codfiscal.mon...ile-comerciale/
Intrebarea mea se refera in principal la valoarea de inventar care nu are nici o legatura cu monografiile contabile , si daca ai putea sa mi raspunzi daca se modifica valoarea de inventar a masinii in urma despagubirii primite si a reparatiilor efectuate ti as fi recunoscator...(in comunicatul Anaf nu zice nimik de schimbarea valorii de inventar in cazul efectuarii reparatiilor in atelierele proprii).O zi minunata iti doresc!

#6 Lexiroxi

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2080 Postari:

Postat 15 December 2011 - 05:35 PM

Prin dauna partiala se intelege distrugerea sau avarierea unor parti ale masinii asigurate astfel incat aceasta poate fi refacuta si readusa la starea anterioara producerii riscului asigurat. In opinia mea valoarea de inventar ramane aceeasi.
Daca masina este total avariata atunci casezi automobilul si-l dai la Remat.

#7 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 17 December 2011 - 05:53 PM

@alin_o : esti impertinent la adresa unui moderator !!

ai prezentat situatia unei masini, ai cerut rezolvarea ei contabila si inregistrarile contabile aferente, iar asta inseamna monografie contabila - asa ca postul meu a fost perfect justificabil, iar ironia ta

Vezi postareaalin_o, la 10 December 2011 - 05:24 PM, a spus:

ce interesanta esti!!!
- complet deplasata !

afirmatia cf careia

Vezi postareaalin_o, la 15 December 2011 - 09:06 AM, a spus:

Intrebarea mea ... nu are nici o legatura cu monografiile contabile
este total falsa, habar n-ai ce vorbesti !
iar ca sa vezi ce interesanta sunt cu adevarat, pt impertinenta la adresa unui moderator iti ridic dreptul de a posta 1 AN !! daca iti clonezi contul si te descopar, iti banez IP-ul din radacina, for e-ver !! :angry2:
.........................

@ amatorii de replici "interesante" : RENUNTATI la ele pe conta.ro, va rog cu toata bunavointa !
........................................................
@Lexiroxi : iti multumesc mult pt sprijin ! :wub:

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL