Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Concediu maternitate 2 joburi - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Concediu maternitate 2 joburi

1 reply to this topic

#1 Danutzaa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 11 January 2012 - 12:39 PM

Buna ziua, am si eu urmatoarea problema: sunt insarcinata in 8 luni, am intrat de ieri in CM si am 2 contracte de munca. La jobul cu 8 ore depun CM original, iar la jobul cu 2 ore depun copie legalizata dupa CM? Firma cu 8 ore va depune CM si isi va recupera banii de la Cass, iar firma cu 2 ore mai depune CM? mai recupereaza ceva? Intreb pentru ca au fost platite toate cotizatiile la stat pentru ambele societati si normal ar fi sa se recupereze banii pentru ambele firme...Sau suspend contractul de munca la firma cu 2 ore?
Multumesc.

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 11 January 2012 - 06:48 PM

ai pus intrebarea in alt topic, vezi acolo raspunsul

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul