Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Reparatii marfa - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Reparatii marfa

reparatii marfa
1 reply to this topic

#1 CamiT

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 122 Postari:

Postat 03 March 2012 - 05:52 PM

Buna ziua

Care sunt inregistrarile contabile pentru reparatiile facute la un autovehicul achizitionat pentru a fii vandut?
Reparatiile au fost mici ( ex inlocuit maner usa, un pic de tinichigerie+vopsit cu spray o mica parte din caroserie) facute de un angajat, deci fara factura de la un service auto.
Cheltuielile pentru reparatii sunt de fapt facturi cu diverse materiale (in general consumabile) si cateva piese de schimb, doar ca sunt cu data ulterioara datei de achizitie a autovehicului (diferenta de aprox.1luna).

Va multumesc.

#2 CamiT

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 122 Postari:

Postat 05 March 2012 - 05:10 PM

Imi cer scuze ca revin, dar, chiar nu e nimeni care sa se fii intalnit cu o astfel de situatie in care sunt necesare reparatii la marfa?
Poate nu m-am exprimat foarte bine.
Mi-ar fii de mare folos sa aflu parerea unor contabili cu experienta.
Pe scurt intrebarea mea este: mat.consumabile si piesele folosite la reparatii maresc valoarea de achizitie a autovehiculului (ct.371) sau se trec direct pe cheltuieli?

Va multumesc.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL