Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
impozit pe venit la cmvi - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

impozit pe venit la cmvi

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 oms

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 06 March 2012 - 09:12 AM

Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri si v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta. Sunt angajat la un SRL ca tehnician de productie si zilele astea am incheiat cu acelasi SRL un contract de prestari servicii pentru consultanta in domeniul veterinar. Eu am domiciliul intr-un judet iar locul unde imi desfasor activitatea (atat cea de salariat cat si contractul) sunt in alt judet. Daca am specificat in contract ca se retine impozitul pe venit de 16% la sursa mai trebuie sa depun declaratia 220? SRL-ul trebuie sa faca plata impozitului pe venit la adm. financiara unde am eu domiciliul? Daca totusi trebuie sa depun Decl. 220 unde trebuie sa o depun, unde am eu domiciliul? Trebuie sa ma duc personal sa o depun sau pot s-o trimit prin posta?
Va multumesc frumos!

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL