Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
calcul CO la salarii lunare diferite - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

calcul CO la salarii lunare diferite

1 reply to this topic

#1 v-alin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 76 Postari:

Postat 10 January 2012 - 12:52 PM

Va rog, daca se poate, am si eu o intrebare; calculul concediului de odihna in cazul in care sal. brut in ultimele 3 luni a crescut astfel: luna 1: 700 lei; luna 2: 800 lei ; luna 3: 850 lei; in cazul acesta fac o medie a salariilor pe ultimele 3 luni, asa cum scrie in CM. si rezulta un venit mai mic decat ultimul salariu in plata sau acord ultimul salariu? Va multumesc pentru raspuns, succes in activitate!

#2 Dinu George

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 367 Postari:

Postat 10 January 2012 - 02:00 PM

Vezi postareav-alin, la 10 January 2012 - 12:52 PM, a spus:

Va rog, daca se poate, am si eu o intrebare; calculul concediului de odihna in cazul in care sal. brut in ultimele 3 luni a crescut astfel: luna 1: 700 lei; luna 2: 800 lei ; luna 3: 850 lei; in cazul acesta fac o medie a salariilor pe ultimele 3 luni, asa cum scrie in CM. si rezulta un venit mai mic decat ultimul salariu in plata sau acord ultimul salariu? Va multumesc pentru raspuns, succes in activitate!
Conform codului muncii daca media zilnica din luna curenta (salarul din ultima luna) este mai mare decat media veniturilor zilnice cu tip permanent din ultimele 3 luni se foloseste media din luna curenta (adica se compara cele doua valori si se alege cea favorabila angajatului)

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL