Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
OG58 revenire problema in 2012 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

OG58 revenire problema in 2012

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 ikcta

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 16 August 2012 - 04:36 PM

La transmiterea bazei de date catre ANAF m-am trezit cu "datorii" pe OG 58(am aflat cu ocazia solicitarii unui certificat fiscal), si anume:avand in vedere ca in Constanta pe 24.08.2010 am depus declaratia in baza og58 -dimineata-iar dupa ora 14 functionarul Casei de pensii nu le-a mai primit(pentru cei ce erau asigurati pe L.19,acesta fiind si cazul meu), am considerat ca nu mai trebuie depusa pentru august(si nici cele 10 zile din septembrie).De platit am platit pe L.19 continuu:07,08,09(nu am intrerupt decl.de asig.)Deci practic, doar pe 07 am dublat si pe og 58 si pe L.19 .Casa de pensii a considerat ca fiind valabila suma din iulie si pentru august si-proportional-pentru cele 10 zile din sept.In consecinta,acum figurez cu aceste debite plus majorari si penalitati de plata,total 418 lei.Vreau sa-i dau in judecata pentru neprimirea declaratiilor(ale altor persoane,este adevarat,dar asta m-a oprit a mai depune pentru luna aug).Inteleg ca si daca castig,tribunalul nu va cere Casei acoperirea cheltuielilor(care ar depasi cu mult suma in discutie, dar totodata inteleg ca suntem foarte multi in situatia asta in toata tara, care vom avea de plata astfel de sume"mici").Intrebarea mea este:oare nu ne putem uni-de ex in aceasta problema-sa nu mai fim calcati in picioare?Eu una as da cu placere aceasta suma de pomana....Luni incerc sa vorbesc cu un avocat si ma gandesc ca daca as avea o lista cu persoane(si posibilitatea contactarii lor)poate s-ar putea face ceva!

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL