Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
garantie de buna executie - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

garantie de buna executie

2 replies to this topic

#1 miki111

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 19 October 2012 - 10:25 AM

As dori sa stiu punctul dv. de vedere referitor la urmatoarea situatie:
- contract de lucrari ( garantie de buna executie 5% - retineri succesive)- lucrari de plantare arbori:1 luna executarea lucrarii si 2 ani intretinerea ei
- 70% eliberare garantie de buna executie la receptia partiala a lucrarii.
Executantul nu si-a mai onorat pe parcurs unui an obligatiile asumate legate de intretinere.

Care este modalitatea de a actiona asupra garantiei de buna executie?
Trebuie calculat de un expert de specialitate valoarea prejudiciului?
Ce documente trebuiesc inaintate catre banca?

Va multumesc!

#2 trikule

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 150 Postari:

Postat 20 October 2012 - 06:07 PM

Garantia de buna executie se foloseste pentru viciile de excutie a lucrarii, nu pentru contracte de intretinere ulterioare, caci despre asta trebuie sa fie vorba in expunerea ta. Contractele de intertinere au, la randul lor, garantii de buna executie, vezi sa nu te incurci in ele.
Cat despre modalitatea de actionare asupra garantiei, sper sa-ti poata raspunde altcineva, eu nu m-am lovit de aceasta problema pana acum.

Aceasta postare a fost editata de trikule: 20 October 2012 - 06:08 PM

#3 Jojo

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 213 Postari:

Postat 07 June 2013 - 10:01 PM

Actionat in instanta pentru neonorarea obligatiilor din contract ,si numai instanta hotaraste daca atacati garantia.Probabil ca se va cere si o expertiza pt stabilirea prejudiciului

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL