Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
bucataria bunicii - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

bucataria bunicii

5 replies to this topic

#1 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 05 November 2012 - 01:21 PM

dragilor, va propun sa ne facem cunoscute cele mai bune retete naturale, ca la bunica acasa :biggrin2: !!

vin sarbatorile si imi doresc (sper ca si voi va doriti) sa pregatesc niste feluri (de preferinta romanesti, dar nu numai) deosebite fata de alti ani, iar pt asta va cer ajutorul celor ce aveti retete speciale.
ma gandesc ca poate, astfel, sarbatorile de iarna ale acestui an vor fi "mai cu motz" si as vrea sa incerc cateva inainte = sa le fac proba ! :biggrin:

desigur ca nu numai retetele pentru sarbatori sunt binevenite, ci orice altele care au un "chichirez" special care le face DELICIOASE !

va astept cu mult drag si mare curiozitate ! :wub:

PS : in preajma de sarbatori voi face un poll in care sa putem vota colegii ale caror retete ni se par cele mai bune, iar castigatorul va fi premiat chiar inainte de Craciun !!

administratia forumului nu are drept de participare la concurs, dar poate participa la topic !

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 08 November 2012 - 12:10 PM

haideti, dragilor, dati-mi de lucru ca vine week-end-ul si vreau sa incerc o reteta noua ...

pana atunci, va dau un "chichirez" pt. salata de ardei copti : eu nu pun in ea otet, in schimb ii pun cimbru proaspat (macar vara) sau uscat - dar numai cel care si-a pastrat culoarea verde.
ador cimbrul - este unul dintre condimentele mele preferate, asa ca nu ma zgarcesc cand il folosesc, insa voi puteti pune mai putin daca nu va place la fel de mult.
am incercat sa inlocuiesc cimbrul cu marar proaspat, tocat, si mi-a placut gustul !

#3 Cristina Grigoras

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 610 Postari:
  • Interests:Hmmmmm!!!

Postat 08 November 2012 - 05:37 PM

Eu la salata de ardei copti fac un sos din cateva rosii coapte odata cu ardeii si pasate, putin otet, ulei si 1-2 catei de ursturoi, pisati. Este delicioasa :)
Nu te certa niciodata cu un idiot: te aduce la nivelul lui, apoi te bate cu experienta !

#4 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 08 November 2012 - 10:48 PM

mmmm, ce bine suna ! :smile:

chiar o sa incerc ! am o singura intrebare : eu coc ardeii pe plita pusa pe un ochi de aragaz, rosiile merg coapte tot asa ? :biggrin2:

#5 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 12 November 2012 - 08:20 PM

am copt rosiile tot pe plita, printre ardei !

sosul Cristinei este delicios, oameni buni ! merita savurat ! :biggrin:

cu ocazia asta, tocmai s-a aliniat la start primul concurent pt premiile de Craciun !
bafta multa, draga mea !

#6 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 02 December 2012 - 07:46 PM

saptamana asta nu mi-ati dat nici o reteta "smechera" sa incerc ... :sad:
acusica e Craciunul si eu nu am retete noi ...
pana acum e doar cea a Cristinei (yammyyy... ce buna e !), dar numai asta ... :sleep:
si nici nu vreau (neaparat) din cele straine, ci traditionale romanesti :smile:

voi nu gatiti pt. Craciun ?? :blush:

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL