Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
declaratia 070 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

declaratia 070

2 replies to this topic

#1 Elena Pana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 279 Postari:

Postat 03 February 2011 - 02:25 PM

Am o nelamurire despre un aspect la care pur si simplu nu m-am gandit pana acum,...cu toata nebunia declaratiilor pt persoane juridice.
Nu-i asa ca PFA-urile care au calitatea de angajator si care sunt obligate incepand de anul acesta sa depuna declaratiile lunar la ANAF si sa plteasca lunar contributiile aferente salariilor, ar fi trebuit sa depuna o declaratie de mentiuni 070 in termen de 30 zile? Ma refer aici la cabinetele medicale individuale, notari, avocati, etc... Sau asociatiile de proprietari care depuneau si plateau semestrial?
Vai de mine....spuneti-mi va rog, ca se face modificare din oficiu a vectorului fiscal, ... :thumbup:
elenacca

#2 AOPRIS

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 56 Postari:
  • Interests:contabilitate, fiscalitate

Postat 03 February 2011 - 03:08 PM

Cred ca se actualizeaza din oficiu. Daca te uiti pe formularul 070 nici nu mai apar rubricile lunar, trimestrial la termenele de plata ale impozitului pe venit si ctb sociale. Eu am observat asta la formularul 010 pt societati.

#3 Elena Pana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 279 Postari:

Postat 06 February 2011 - 06:57 PM

Da, ai dreptate.
Am citit OPANAF 52/2011. La art 3 scrie ca vor actualiza din oficiu vectorul fiscal.
elenacca

Similar Topics Collapse

9 useri citesc topicul

0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL