Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Facturare intre puncte de lucru? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Facturare intre puncte de lucru?

1 reply to this topic

#1 Gigi_m

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 20 February 2013 - 09:46 AM

Buna ziua,

Am si eu o problema si as avea nevoie de ajutorul dvs. Se da urmatoarea situatie:

O firma are 2 puncte de lucru: unul este un restaurant iar celalalt este un afterschool. Ideea ar fi sa ofer mancare pentru afterschool de la restaurant. As dori si eu sa stiu cum as putea sa inregistrez aceasta tranzactie.

Va multumesc anticipat,
Cu stima,
Gigi M.

#2 Gigi_m

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 20 February 2013 - 02:57 PM

Buna ziua,

Am uitat sa mentionez mai devreme:

Afterschool-ul este finantat de catre o terta persoana iar acea persoana a alocat o suma "x" pentru mancare, suma care trebuie justificata cumva (este nevoie de o factura).

(Firma care detine si afterschool-ul si restaurantul trebuie sa primeasca o factura pentru servicii de catering pe care apoi sa o deconteze la finantator. Finantatorul nu poate fi facturat pentru servicii de catering)

Multumesc anticipat,

Gigi M

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL