Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Decizie impunere Casa nationala de asigurari de sanatate pentru anul 2011 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Decizie impunere Casa nationala de asigurari de sanatate pentru anul 2011

1 reply to this topic

#1 garbiny

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 30 April 2013 - 01:13 PM

Buna ziua,
Am primit de la Casa nationala de asigurari de sanatate o decizie de impunere referitoare la obligatiile de plata restante pentru anul 2011.Nu am avut asigurare de sanatate in 2011 si nici nu am beneficiat de nici un serviciu medical,nu am avut venituri salariale ,din ajutor de somaj sau din pensii mai mici de 740 ron iar decizia de impunere se leaga de declaratia pentru anul 2011 prin care am declarat ca singurele venituri cele obtinute din investitii (transferul de titluri de valoare-actiuni).Conform Codului Fiscal cu normele valabil in 2012-Titlul IX-2 ;capitolul III ;Art 296-27 apare acest tip de impunere dar se scrie clar ca: prevederile acestui capitol se aplica din 1 iulie 2012. Nu exista in Codul Fiscal pe 2011 (la care ar trebui sa faca referire decizia de impunere) vreo specificatie ce ar face posibila acesta decizie.
Am dreptate?
Multumiri anticipate pentru raspuns.

#2 violetam

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 52 Postari:

Postat 03 May 2013 - 08:04 PM

Casele de Sanătate din țară se pare că sunt obișnuite cu abuzurile. Cel puțin, cea de la Brăila este. :angry2: E clar că ei vor spune că au trimis decizia de impunere după 1 iulie 2012, dar instanța le va respinge acest abuz. Că termenul se referă la baza de impozitare care să fie după 1 iulie 2012 și nu când au făcut ei hârtii.

P.S. Tatăl meu a câștigat în instanță o speță cu Casa Județeană de Sănătate Braila.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL