Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
situatii financiare, scoala gimnaziala - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

situatii financiare, scoala gimnaziala

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 septimius

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 13 May 2013 - 08:19 PM

SUNT NOU PE ACEST FORUM .ASI VREA SA MA AJUTE CINEVA .SUNT COMTABIL CU 1/2NORMA LA O SCOALA GIMNAZIALA ,A fost curtea si a spus ca primaria trebuie sa imi predea patrimoniu cu activ si pasiv si eu sa intocmesc situatii financiare trimesriale si anuale .si eu si cea de la primarie suntem noi .exista un model de situatie de preluare de conturi .Si eu dupa ce sa spunem ca am sa gasesc ce fac le preiau inevidenta la solduri initiale (desi nu stiu ce reprezinta soldurile )Cum ma clarific???? Ajudati-ma si spuneti-mi pasii de urmat .astept .multumesc .

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL