nu ai intrebat numai despre chelt. de constituire, ci ai cerut o monografie infiinatre firma - ceea ce vrei si acum.
prin urmare, ti-am schimbat titlul unuia dintre cele 2 topice identice si ti l-am mutat la capitolul de monografii, iar pe celalalt l-am dus la cosul de gunoi !
pe acesta, nou, ti-l marchez pt mutare si unire cu cel pastrat, de acum cateva zile !
de asemenea, primesti avertisment public pt nerespectarea regulamentului priv. postarea (acelasi topic de 3 ori + capitol ales gresit) ; te rog sa citesti regulamentul si sa-l respecti, in caz contrar nu vei mai putea activa pe acest forum.
permite-mi un sfat : inainte de a scrie pe forum trebuie sa navighezi un pic pe el pt a vedea cum fct., care-i sunt cerintele de utilizare si modul de organizare !! abia apoi il poti folosi fara riscul de a face greseli repetate si a intra, astfel, in "vizorul" unui moderator/ admin.
... ca sa nu mai spun ca s-a mai discutat despre aceste inreg. si ca ai obligatia de a fol. fct. de cautare inainte de posta - ceea ce n-ai respectat si iata o noua incalcare a regulamentului acestui forum !
nu ai voie sa pui aceleasi intrebari, sa deschizi topice noi despre teme care s-au lamurit deja, iar pt asta exista fct. de cautare si obligativitatea utilizarii ei.
topic marcat pt. mutare si unire cu cel precedent deschis pe aceeasi tema !