Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Transfer intre casele aceluiasi magazin - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Transfer intre casele aceluiasi magazin

4 replies to this topic

#1 nico1979

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 23 October 2013 - 01:22 PM

Buna ziua!
Am o societate cu 2 puncte de lucru (magazine) si sediu. Am pentru fiecare cate un reg. de casa, deci in total 3. La sfarsit de saptamana iau toti banii din cele 2 magazine si ii transfer pe casa sediului.
Este corect, daca folosesc ca document justificativ Nota de transfer si fac inreg. 5311.1 = 5311.2?
Multumesc

#2 cristina5859

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1152 Postari:

Postat 23 October 2013 - 01:29 PM

Eu as face 481 " Decontari intre unitate si subunitati" = 5311 si 5311=481

Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea. Cunoasterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea .

#3 nico1979

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 23 October 2013 - 02:01 PM

Si ca document justificativ, este buna nota de transfer, pe care o listez din saga?

#4 cristina5859

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1152 Postari:

Postat 24 October 2013 - 07:58 AM

Deocamdata eu nu lucrez cu Saga deci nu-ti pot spune , poate te ajuta colegii care lucreaza cu acest program .
Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea. Cunoasterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea .

#5 nico1979

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 24 October 2013 - 02:35 PM

Cred ca cel mai corect este sa fac DP la punctul de lucru si DI la sediu. La dispozitia de incasare, mai trebuie sa fac si chitanta?

Similar Topics Collapse

10 useri citesc topicul

0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL