Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
depunere declaratie 318 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

depunere declaratie 318

8 replies to this topic

#1 Cristina Grigoras

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 610 Postari:
  • Interests:Hmmmmm!!!

Postat 09 January 2014 - 02:21 PM

Incerc de la inceputul saptamanii sa depun declaratia 318 pe ANAF, fara success. Eroarea pe care o primesc spune ca certificatul digital nu este inregistrat in portal, desi alte declaratii (112) au mers fara probleme.

A depus cineva 318 in acest an, sau mai are cineva aceeasi problema ca mine in ceea ce priveste certificatul digital?Sau cunoaste cineva solutia acestei probleme?

Multumesc anticipat pentru sfaturi sau un numar valid de telefon de la Anaf - serviciul declaratii!
Nu te certa niciodata cu un idiot: te aduce la nivelul lui, apoi te bate cu experienta !

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 12 January 2014 - 07:54 PM

sigur ai vrut sa postezi la asociatii de proprietari ?? :biggrin2: topic mutat !
...................................................................................

pbl. ar putea fi de la Adobe, trebuie sa fol. versiunea de adobe de la 8.2 pna la 9.3 nu mai mare.

http://static.anaf.r...dr820_en_US.zip

#3 Cristina Grigoras

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 610 Postari:

Postat 13 January 2014 - 03:02 PM

Scuze, Otilia! Chiar nu am vrut sa postez gresit, dar probabil ca, la cat de nervoasa eram, nu mai vedeam bine :sad2:

In orice caz, i-am dat de capat: m-am dus peste cei de la ANF si am stat langa ei pana au rezolvat problema. De fapt, erau 2 probleme in aplicatia lor: una cu certificatul digital pe care nu-l setasera si pentru 318 si una de formular, care nu valida si atasamentele. Acum totul merge, spor si celorlalti care au rambursari externe!
Nu te certa niciodata cu un idiot: te aduce la nivelul lui, apoi te bate cu experienta !

#4 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 14 January 2014 - 12:05 PM

uff, ce bine c-ai rezolvat !

multumim pt detalii :wub:

#5 mariuscalina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 12 March 2014 - 07:33 PM

Titlul topicului deschis vine de la urmatoarea speta:
- pentru perioada ianuarie - decembrie 2013 societatea imputernicita pentru recuperarea TVA din UE a depus o cerere de rambursare a TVA in data de 05.03.2014, in urma punctajului facut am constatat ca nu au fost incluse toate facturile aferente anului 2013.

Doresc sa stiu daca se mai poate depune inca o cerere anuala de rambursare a TVA (Declaratia 318) pentru facturile neincluse in declaratia 318 din 05.03.2014?

Pun aceasta intrebare avand in vedere ca data maxima de depunere a D_318 pentru recuperarea TVA aferenta anului 2013 este 30.09.2014.

In asteptarea unor opinii avizate va multumesc anticipat.

#6 tes

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 315 Postari:

Postat 12 March 2014 - 08:54 PM

intri pe anaf cu certificat digital, iei numarul de referinta al cererii initiale si faci rectificativa la 318 in care treci acest numar.

#7 Cristina Grigoras

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 610 Postari:

Postat 12 March 2014 - 10:54 PM

In cererea rectificativa se rectifica facturile/documentele care au fost acoperite de o
cerere de rambursare precedenta. Cererea rectificativa nu trebuie sã contin facturi/documente noi.

http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/transparenta/A4_Instructiuni_318_319.pdf

#8 mariuscalina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 13 March 2014 - 01:02 AM

Vezi postareaCristina Grigoras, la 12 March 2014 - 10:54 PM, a spus:

In cererea rectificativa se rectifica facturile/documentele care au fost acoperite de o
cerere de rambursare precedenta. Cererea rectificativa nu trebuie să contin facturi/documente noi.

http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/transparenta/A4_Instructiuni_318_319.pdf

1.-cererea nu o depun eu si societatea care se ocupa cu recuperarea TVA-ului
2.-cererea a fost inregistrata si validata
3.-intrebarea mea este daca mai poate fi trimisa o a doua cerere cu facturile neincluse in prima cerere.

#9 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 30 September 2014 - 01:14 PM

declaratia 318 a fost actualizata la 01.09.2014 !

Cerere de rambursare TVA - D318 Descarca D318_v107 - actualizat în data de 01.09.2014

https://static.anaf....v107_020614.pdf

Fisiere atasate

Similar Topics Collapse

8 useri citesc topicul

0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL