Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Servicii de incarcare cartuse - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Servicii de incarcare cartuse

1 reply to this topic

#1 hone84

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 29 November 2014 - 09:16 AM

Buna ziua
Am o intrebare daca ma poate lamuri cineva
Daca fac o factura de reincarcare cartus imprimanta intre mine(societate comerciala) si o alta societate comerciala (ambele din RO) este nevoie de un contract de prestari servicii sau un bon de comanda potrivit ORDINUL 1400 a ANAF, sau se poate face factura si fara aceste documente in plus?
Nu mi se pare normal ca pentru fiecare clinet pe care il am pe langa factura sa fac si un bon de comanda. sau cum se poate proceda pentru a nu mai fi nevoie de bonul de comanda respectiv contract.
Va multumesc anticipat.

#2 cristina5859

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1152 Postari:

Postat 30 November 2014 - 09:55 AM

Eu zic ca nu este necesar sa aveti un contract pentru astfel de servicii .
In opinia mea, dvs trebuie sa emiteti doar factura si chitanta sau bonul de casa.

Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea. Cunoasterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea .

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL