Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
declaratie Nerezidenti - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

declaratie Nerezidenti

3 replies to this topic

#1 Viorica400

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 09 February 2015 - 11:49 AM

In 2014 am platit 3730 impozit pe veniturile din redevente obt din Romania de pers nerezidente. Am declarat acest impozit in D100. Stiam ca pana in 28.02.2015 mai am de depus ceva declaratie. Unde o pot gasi? Multumesc!

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 09 February 2015 - 04:01 PM

DECLARAȚIE INFORMATIVĂ

PRIVIND IMPOZITUL REȚINUT ŞI PLĂTIT PENTRU VENITURILE CU REGIM DE REȚINERE LA SURSĂ/VENITURI SCUTITE,

PE BENEFICIARI DE VENIT NEREZIDENȚI

Anul _________

uite aici : http://static.anaf.r..._nerez_2013.pdf

ti-am postat si un material ANAF de anul trecut, dar cred ca valabil si anul asta. :smile:

intrebarea ta fiind despre o declaratie, voi muta topicul la capitolul de declaratii.

Fisiere atasate

#3 chuupy

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 17 February 2015 - 12:54 PM

Buna,

Dorind sa completez acum Declaratia informativa privind impozitul retinut si platit pentru veniturile cu regim de retinere la sursa pe beneficiari de venit nerezidenti, pe care trebuie sa o depun pana la 28 febr 2015, mi-am dat seama ca eu nu am completat si depus anul trecut D 100 pentru impozitul retinut pt persoana nerezidenta cu care am avuto colaborare. Ce ar trebui sa fac? Sa depun intai D 100 si apoi Decl informativa? Primesc vreo amenda pt asta? :wacko:

Multumesc,

#4 mgabi

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1344 Postari:

Postat 17 February 2015 - 05:20 PM

1. Da
2. Da

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi