Salt la continut


Copiere baza de date de pe pc vechi cu xp pe altul nou cu windows 10

6 replies to this topic

#1 mariushdu

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 18 March 2017 - 02:08 PM

Buna,

Am un pc vechi (windows xp, a trecut vremea lui) si unul nou (windows 10, i3 4gb).
Pe cel vechi am program de contabilitate (reclama)
Din partitia cu windows-ul ce trebuie sa copiez si din ce foldere ca pe pc-ul cel nou sa functioneze in continuare dar pe windows 10?

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 18 March 2017 - 02:20 PM




#2 Otilia Alupei

    Membru senior

  • Global Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11804 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 18 March 2017 - 02:27 PM

cel mai bine te ajuta chiar producatorul / distribuitorul prg.
ia leg. cu ei prin tel. / e-mail (intra pe site-ul lor).




#3 mariushdu

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 18 March 2017 - 02:29 PM

Si-a inchis firma, nu mai putem da de el.
Am mutat hdd-ul pe noua configuratie, ca uimire porneste pe xp.
Dar tot vreau sa-i fac un back-up si sa-l pun pe windows 7/10



#4 Otilia Alupei

    Membru senior

  • Global Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11804 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 18 March 2017 - 02:43 PM

pe site-ul "programului" inca apar nr. de tel si adresa de e-mail.
ai incercat sa suni ?



#5 mariushdu

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 18 March 2017 - 02:52 PM

Da si fara rezultat :(



#6 Otilia Alupei

    Membru senior

  • Global Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11804 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 18 March 2017 - 03:09 PM

eu tocmai am sunat la ei, la departamentul tehnic (suport tehnic) si intra un robot care spune ca programul e luni-vineri, intre orele 9-19. deci, inca functioneaza firma ... sau asa pare pana la proba contrarie (de incercat de luni incolo).



#7 mariushdu

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 18 March 2017 - 04:14 PM

Am reusit, se pare ca merge si varianta clasica de copy-paste.
Am conectat hdd-ul vechi la pc-ul ce-l nou si am copiat tot folderul (ca norocul ca erau toate informatile si fisierele in acel folder) in pc-ul nou.
Si functioneaza foarte bine.
Mersi pentru ajutor.






Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL
Privacy Policy RO | Termeni si conditii