Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Factura dublata - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Factura dublata

2 replies to this topic

#1 Any123

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 26 March 2019 - 06:08 PM

Buna ziua,
Astezi, la bifarea jurnalelor pentru luna februarie (inchiderea este la trimestru) am constatat ca am o factura emisa pe 31.01.2019 si una pe 01.02.2019 cu aceleasi numere, facturile sunt emise din programul contabil. Cele doua facturi sunt incasate, clientii le-au platit. Ce pot face?

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 27 March 2019 - 11:25 AM

Te-ai uitat la serie ? Poate sunt seriile diferite ...
Sunt putine sanse ca programul de conta sa iti dubleze si nr si seria facturii. Uita-te la toate detaliile. :smile:

#3 mgabi

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1344 Postari:

Postat 27 March 2019 - 12:30 PM

Se poate intampla daca sunt bazele de date "zapacite" si/sau daca a facut factura de pe 31 ulterior celei de pe 01.

Eu as inventa o serie de facturi cu "bis" si as modifica seria. Si poti sa transmiti clientului (pe mail de ex.) noul exemplar daca il poti contacta.

Similar Topics Collapse

13 useri citesc topicul

0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL