Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
ented2004 - Vede profil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut


ented2004

Inregistrat la: 24 Jan 2008
Offline Ultimul click: Oct 03 2009 10:42 PM
-----

Postari ale mele

In topicul:Descarcare gestiune dupa depasirea plafonului de tva

19 February 2008 - 12:22 PM

Pentru marfurile cu TVA faci descarcarea de gestiune

607=371
378=371 cu diferenta intre 707 si 607
4428=371 cu 19%*707 sau 9%*707 (dupa caz)

cele fara TVA
607=371

Cam asta e tot

Nicole

In topicul:Monografie activitate- hotel, pensiune

18 February 2008 - 10:55 AM

Buna!
Eu am lucrat la un hotel si inregistram asa:

418 la venituri si 4428 pentru toti clientii cazati pe baza unui raport scos de program, cu analitice pentru 9%, 19% si neimpozabile
411=418 analitice pentru 9%, 19% si neimpozabile
4428=4427 cu analitice pentru 9%, 19% si neimpozabile
descarcarea aici, pe 4111 se face pe baza facturilor pentru pj si a rapoartelor z pentru cash-uri

5311, 5125, 5121, 5328 = 4111 functie de modalitatea de plata

Nu stiu daca s-a inteles, dar daca vreti mai intrebati-ma

Nicole

In topicul:Monografie bar restaurant

18 February 2008 - 10:50 AM

Eu am lucrat la un hotel care avea si restaurant si totul introduceam pe marfuri, inclusiv materiile prime pentru restaurant.

371=401
4426

la vanzare

411=707
4427
607=371
371=378 cu diferenta dintre 707 si 607
378=371
371=4428 cu 19%*707
4428=371

Descarcarea se face be baza retetarelor.

Este un sistem cu care lucreaza majoritatea restaurantelor datorita faptului ca multe produse achizitionate sunt si marfa si materie prima si nu vrei sa te incurci.

Nicole

Cometa SQL