Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
mia24stanciu - Vede profil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut


mia24stanciu

Inregistrat la: 23 Aug 2008
Offline Ultimul click: Dec 30 2014 04:40 PM
-----

Topicele mele

problema marcare program restaurant

30 December 2014 - 04:10 PM

buna ziua
sunt noua in acest domeniu si am nevoie pe ajutor
fac contabilitatea primara la un restaurant care s-a deschis de curand si este prima data cand organizeaza revelionul.meniul este 250 lei si include mancare ( 3 feluri de mancare si bufet) si bautura este open bar.pentru ca este primul an a fost oferta meniu 1+1 gratis.
-este corect sa marc produs finit "masa festiva" 1 meniu cu valoarea 250 lei si 1 meniu cu valoare 0?
- materia prima (bautura si mancarea ) primita pentru revelion pot sa le introduc pe o singura gestiune?
sper ca m-am facut inteleasa
multumesc

Cometa SQL