Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
ghiocel0 - Vede profil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut


ghiocel0

Inregistrat la: 13 Feb 2010
Offline Ultimul click: Feb 14 2010 07:26 AM
-----

Topicele mele

inventariere

13 February 2010 - 05:22 PM

am un restaurant si nu am intocmit fise de magazie si bon de consum ,am ramas cu stoc mare de materii prime si marfuri cum ma sfatuiti sa reglez, daca se mai poate in 2010?
am transformat pe baza raportului de fabricatie materiile prime in marfuri:
601=301
371=%
378
4428

Cometa SQL