Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Toni Bauman - Vede profil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut


Toni Bauman

Inregistrat la: 16 Oct 2011
Offline Ultimul click: Nov 11 2011 11:34 PM
-----

Postari ale mele

In topicul:program saga

20 October 2011 - 06:44 PM

Pentru orice raspuns de genul asta, cred ca e cel mai bine sa sunati la numarul de telefon mentionat in datele de contact de pe www.sagasoft.ro , pe mine cel putin m-au lamurit in problema mea. Oamenii sunt destul de prompti, si astept cu interes sa imi inchid luna octombrie in softul ala nasol de trebuie sa ii dai recalcule (vezi postul de mai sus)si sa trec la un soft integrat. Pentru probleme mai dificile in ceea ce priveste Saga, va recomand sa-l contactati pe d-l Sorin Nica, de obicei dupa-amiaza il gasiti la sediu daca sunati pe fix.

In topicul:program saga

17 October 2011 - 07:44 AM

Din pacate e imposibil sa folosesc Pub line, deoarece softul din restaurant e legat de Medallion de la receptie, si face repartizarea notelor de plata pe camere. Repet, un client al hotelului poate sta o saptamana, de exemplu, si poate 2 din pranzuri/cine, etc le achita pe loc, restul cand face check-out, sau poate vine pe baza unui pachet all-inclusive, etc. Constat ca e un domeniu tare aiurea pentru noi, contabilii, iar schimbarea pachetului de softuri care e acum instalat ar fi imposibila, atat datorita costurilor, cat si ale implicatiilor de natura tehnica. Probabil ca voi folosi Saga asa cum am scris in postul de ieri, pentru ca un restaurant cu 40 de locuri nu poate avea cine stie ce vanzari zilnice. M-am saturat de softul actual de conta, nu dau numme, dar e ala care tot face recalcule, pentru cine a lucrat cu el cred ca suna cunoscut... :laugh: Saga e lux... :laugh:

In topicul:program saga

16 October 2011 - 10:46 AM

Buna ziua.

Am inceput activitatea la un hotel care are si restaurant, si ma confrunt cu urmatoarea problema. Soft-ul actual de conta ma nemultumeste foarte mult si as dori sa implementez Saga, cu care am mai lucrat si care mi se pare cel mai acceptabil in raportul pret (abonamentul anual)/calitate. Problema este ca actualul soft de conta face parte dintr-un sistem din care fac parte si softul prin care se fac notele de plata de la restaurant si cel de la receptie. Practic, un client poate alege sa plateasca cash/card consumatia, sau o poate plati la sfarsit, pot exista pachete cu micul dejun inclus sau pachete cu vouchere pre-achizitionate, o intreaga nebunie care este controlata de softul restaurant+receptie. Pe mine ma intereseaza Saga prin prisma productiei (bucatarie), care actualmente este preluata automat de softul de conta, dar total gresit d.p.d.v. contabil (607.analitic = 371.analitic), din motivul ca daca s-ar alege inregistrarile normale (345 = 711, etc.), ar trebui facturate toate vanzarile din bar/restaurant, ceea ce este imposibil datorita specificului domeniului. Singura solutie pe care o vad daca as trece la Saga ar fi sa introduc manual productia pe baza de retetar in ziua urmatoare, conform comenzilor de la ospatari, iar apoi sa-i fac bon de consum pentru a o scadea din gestiune (711=345). Vanzarile efective conform notelor de plata le-as inregistra ca pana acum, dupa monetarele pe care sunt evidentiate separat departamentele si dupa facturile clienti. Nu stiu cum as putea sa-mi usurez munca, pentru a nu inregistra de 2 ori tot ce s-a vandut in bar/restaurant.

Cometa SQL