Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
octavian! - Vede profil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut


octavian!

Inregistrat la: 13 May 2014
Offline Ultimul click: May 26 2014 08:13 AM
-----

Postari ale mele

In topicul:scadere din gestiune stocuri degradate

14 May 2014 - 04:20 PM

Buna ziua,
avem o cantina si lunar sunt diferente la inventar din cauze multiple. Excludem din start suspiciunea de sustragere. La receptie se constata o cantitate considerabila de apa in carne, cartofii si alte legume sunt diferit calitativ si la curatare scad altfel. La vanzare , meniul fiind fix , valoric, este incasat corect, dar se mai inregistreaza inversari intre sortimente, fapt ce denatureaza descarcarea de gestiune si implicit inventarul. Iesirile se opereaza conform retetelor si astfel rezulta diferente la inventar. Se pot evidentia pierderile la receptie astfel incat sa fie deductibile? Cum se procedeaza cu diferentele la inventar in aceste cazuri ? Exista alte metode de descarcare gestiune in cantina?
Apreciez jutorul dumneavoastra.

Cometa SQL