search

Atentie! Nu uitati ca D 394 se depune pana la 27 noiembrie


Prin cele ce urmeaza, va reamintim ca pana la 27 noiembrie 2015 se depune Declaratia informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national - (D394).

Declaratia se completeaza electronic cu ajutorul programului de asistenta ANAF si se depune la organul fiscal competent pana in data de 25 inclusiv a lunii urmatoare incheierii perioadei de raportare (care este perioada fiscala declarata pentru depunerea decontului de TVA prin D300).

Descarca Formular 394 (Formatul pdf este doar pentru informare deoarece declaratia se completeaza/valideaza cu ajutorul programelor de asistenta.)

Care sunt contribuabilii care au obligatia de a depune aceasta declaratie?

 

a) persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA in Romania conform art. 153 Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, denumita in continuare Codul fiscal, si care sunt obligate la plata taxei conform art. 150 alin. (1) si (7) din Codul fiscal, pentru operatiuni impozabile in Romania conform art. 126 alin. (1) si taxabile cu cota prevazuta de lege.
 

b) persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA in Romania conform art. 153 din Codul fiscal, care realizeaza in Romania, de la persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA in Romania, achizitii de bunuri sau servicii taxabile cu cota prevazuta de lege.
 



NOU: Balanta de verificare de la A la Z.
Analize, corelatii, studii de caz


Ghid practic pentru valorificarea eficienta
a informatiilor din balanta de verificare

...vezi detalii AICI >>


 
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice