search

Ce servicii trebuie sa ofere o firma de pompe funebre din Bucuresti?

Vanzare terenuri: atentie, tratamentul fiscal este diferit in functie de incadrarea acestora! Ce cota de TVA se aplica?

Alegerea unei firme de pompe funebre in Bucuresti se poate dovedi mai dificila decat ar parea la prima vedere. Dificultatea deriva, in primul rand, din faptul ca aveti nevoie de ajutor specializat tocmai in cele mai grele momente ale vietii, prilejuite de pierderea cuiva drag.

Exact atunci cand durerea este mai mare, ajungeti sa va dati seama ca exista o serie nesfarsita de demersuri care trebuie facute, pentru ca totul sa se deruleze respectand atat legile statului roman, dogmele religiei careia i-a apartinut persoana decedata, precum si unele traditii populare legate de acest episod tragic.

Multe dintre traditii sunt diferite de la o zona a tarii la alta si chiar de la o localitate la alta, astfel ca se ajunge ca familia indoliata sa primeasca o multime de sfaturi contradictorii in legatura cu ceea ce este de facut in astfel de situatii.

Intr-adevar, in societatile traditionale, se considera ca fiecare dintre gesturile savarsite cu prilejul ceremoniei de inmormantare poarta in sine o incarcatura simbolica deosebita, astfel incat se insista foarte mult ca totul sa fie facut in mod corespunzator.

Si, macar pentru impacarea cu sine a familiei indoliate, o firma specializata trebuie sa tina cont, inclusiv intr-un oras mare precum Bucuresti, de aceste lucruri.

Consultanta funerara predeces oferita de o firma de pompe funebre Bucuresti



Tocmai pentru a nu fi nevoit sa luati deciziile legate de inmormantare atunci cand tragedia s-a produs, cand totul trebuie sa se desfasoare repede si cand sentimentul de pierdere va poate impiedica sa ganditi clar, este recomandata consultanta funerara predeces oferita de o firma de pompe funebre Bucuresti.

Acest serviciu le poate fi de mare ajutor celor care au pe cineva drag diagnosticat cu o boala grava in faza terminala sau care a suferit un accident si caruia medicii nu ii mai ofera decat sanse de supravietuire pe termen scurt.

Chiar daca, in astfel de imprejurari, momentul decesului este anuntat si nu mai ia prin surprindere rudele si prietenii, durerea resimtita este la fel de mare. Atunci cand pierde pe cineva drag, nimeni nu doreste altceva decat sa isi manifeste durerea si sa se desprinda de persoana respectiva cu constiinta impacata.

Ori asa ceva este greu de realizat daca, in prima zi de dupa anuntul decesului, trebuie sa rezolvati tot felul de formalitati legate de imbalsamare, de alegerea sicriului, a coroanelor si jerbelor funerare, precum si de amanunte legate de inhumare sau incinerare si de parastas.

Toate acestea pot fi stabilite in prealabil. Consultanta predeces este gratuita si poate fi oferita la orice ora si in orice loc in care clientul doreste sa dialogheze cu reprezentantii firmei de pompe funebre din Bucuresti.

Acestia se pot deplasa inclusiv la domiciliu, unde se vor asigura ca ofera cele mai bune sfaturi si alternative, astfel incat, in final, totul sa fie organizat cat mai bine, atat din punctul de vedere al formalitatilor legale, cat si din punct de vedere moral si religios.

Care sunt serviciile funerare complete oferite de o firma de pompe funebre din Bucuresti?

Odata petrecut tristul eveniment, trebuie rezolvate detaliile concrete legate de transportul funerar. Exista, in acest sens, servicii funerare de preluare de la morga spitalelor sau de la institutiile de medicina legala.

De asemenea, transportul poate fi asigurat si pentru cei care au decedat in alta localitate sau chiar in alta tara decat cea in care urmeaza sa aiba loc ceremonia funerara. Apoi, trebuie rezolvate detaliile legate de transportul persoanei decedate la capela, biserica sau cimitir.

In unele cazuri, este nevoie si de microbuze pentru transportul familiei, al preotilor si al celorlalte persoane prezente la inmormantare, precum si de o masina pentru transportul florilor si coroanelor.

Serviciile de imbalsamare oferite de o firma de pompe funebre din Bucuresti constau intr-un procedeu medical ce are ca scop pastrarea si ingrijirea corpului persoanei decedate din momentul decesului pana la ingropare sau incinerare, astfel incat acesta sa aiba un aspect cat mai natural si mai apropiat de cel din timpul vietii.

Inhumarea – preferata de majoritatea persoanelor din Romania – sau incinerarea reprezinta un alt serviciu esential oferit de o firma de pompe funebre Bucuresti. Familia stabileste data si locul, impreuna cu preotul. De asemenea, trebuie stabilite orele pentru diferite slujbe religioase care au loc inaintea inmormantarii, de obicei in seara fiecarei zile premergatoare acesteia.

Apoi, devine importanta pomenirea persoanelor decedate, care se desfasoara la mai multe intervale de timp dupa deces: trei zile, noua zile, sase saptamani, o jumatate de an, un an si apoi, anual, pana la implinirea a sapte ani. O companie de pompe funebre din Bucuresti poate ajuta familia la organizarea fiecaruia dintre aceste evenimente.

Pe langa aceste servicii, exista si produse funerare in alegerea carora este importanta consultanta unei firme specializate, asa cum este Funerarii Bucuresti. Este vorba despre sicrie, care pot fi de diferite tipuri, modele, materiale, dimensiuni, dotate cu diferite accesorii, in functie de dorinta rudelor.

Coroanele, jerbele si buchetele funerare sunt, de asemenea, necesare in cadrul ceremoniei, fiind importanta alegerea florilor in functie de culori si de simbolism, precum si a mesajelor scrise pe coroane.

De asemenea, exista numeroase produse necesare pentru pomana si parastas, precum coliva, colaci, vase, pachete alimentare cu produse de post sau de dulce, in functie de data la care se desfasoara parastasul.

Acestea pot fi livrate intr-o locatie aleasa de client sau sugerata de compania de pompe funebre Bucuresti. De asemenea, pot fi facute pachete care sa fie impartite la domiciliu, la biserica sau la cimitir.

Articol realizat de iAgency.ro



NOU: Balanta de verificare de la A la Z.
Analize, corelatii, studii de caz


Ghid practic pentru valorificarea eficienta
a informatiilor din balanta de verificare

...vezi detalii AICI >>


 
Noutati contabile 1714165200
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice