search

Cum sa promovati cu succes examenul CECCAR in 2024: 100 de subiecte rezolvate

Impozitul MICRO 2024: conditii pentru incadrarea ca microintreprindere
 
Examenul CECCAR 2024 este pe lista de prioritati? Atunci trebuie sa va pregatiti temeinic pentru el. Daca va doriti sa treceti la un nou nivel de cariera si castig, atunci acest examen trebuie sa fie un nou succes in portofoliul dumneavoastra! 
 
Poate ca lucrurile vi se par destul de simple atunci cand parcurgeti textul unui Ordin ANAF sau niste norme de aplicare si credeti ca ati inteles perfect cum stau lucrurile. Dar, va garantam, situatia se schimba radical atunci cand va treziti in fata unei intrebari-capcana, cu variante de raspuns foarte asemanatoare si, deci, derutante.
 
Aici doar cunostintele si experienta unor specialisti va pot ajuta. Iar vestea buna este ca lucrarea Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024  va permite sa treceti plin de siguranta peste asemenea intrebari.

Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024: 3 avantaje esentiale pe care vi le ofera lucrarea

Avantajul nr. 1
 
Cele 100 de teste-grila sunt exact  in genul celor care se dau la examen!
 


Sunt teste foarte variate, in perfecta concordanta cu metodologia de examinare, insotite de temeiuri legale si explicatii profesioniste. Ele acopera toate domeniile din programa de examen:
- contabilitate;
- fiscalitate; 
- drept; 
- evaluarea economica si financiara a intreprinderilor; 
- audit; 
- expertiza contabila; 
- doctrina; 
- deontologia profesiei contabile. 

...Click aici pentru detalii >>
 
Avantajul nr. 2
 
Solutiile testelor sunt insotite de  comentarii ale unor specialisti de top!
 
Intr-adevar, pe stick gasiti nu numai raspunsurile corecte, ci si comentarii ale unor specialisti de top care va vor ajuta sa intelegeti exact de ce se aplica o anumita solutie, si nu alta. Asimiliarea raspunsurilor corecte este astfel mult mai facila!
 
Ganditi-va ca rata de promovabilitate de doar 20% mentionata mai sus are in mod sigur drept cauza si lipsa accesului candidatilor la asemenea comentarii ale specialistilor. Avantajul lucrarii pe care v-o oferim devine astfel evident.

...Comandati ACUM exemplarul dvs. >>
 
Avantajul nr. 3
 

Comentariile specialistilor va permit  sa depistati imediat intrebarile-capcana!
 
Poate ca lucrurile vi se par destul de simple atunci cand parcurgeti la repezeala textul unui Ordin ANAF sau niste norme de aplicare si credeti ca ati inteles perfect cum stau lucrurile. Dar, va garantam, situatia se schimba radical atunci cand va treziti in fata unei intrebari-capcana, cu variante de raspuns foarte asemanatoare si, deci, derutante.
 
Aici doar cunostintele si experienta unor specialisti va pot ajuta. Iar vestea buna este ca lucrarea Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 va permite sa treceti plin de siguranta peste asemenea intrebari.

Verificati-va cunostintele! Exemple de intrebari prezentate in lucrare

1. O persoana fizica inchiriaza in luna martie 2024 un imobil catre o persoana juridica. Chiria lunara: 2.000 lei. Chiria se achita in luna martie 2024. Determinati impozitul datorat de persoana fizica si modul de declarare si plata.

2. O societate inregistreaza la 31.12.2023 urmatoarele:
  - Pierdere contabila: 120.000 lei
  - Pierdere fiscala: 140.000 lei
In anul 2024 inregistreaza un profit impozabil in suma de 100.000 lei.
Precizati care este impozitul pe profit datorat in anul 2024 si pierderea fiscala ramasa de reportat. ...click aici pentru detalii >>

3. O entitate dobandeste o proprietate prin contract de vanzare cumparare incheiat in luna ianuarie 2024. Precizati ce obligatii are entitatea cu privire la proprietatea obtinuta. De la ce data datoreaza impozit pe cladiri?

4. Un contribuabil depune o contestatie impotriva unui act administrativ fiscal. Pana la solutionare acesta constata ca motivele de fapt si de drept nu au fost prezentate in totalitate si doreste sa revina asupra acestora. Este posibil sa retraga aceasta contestatie si sa depuna o noua contestatie? Daca da, precizati termenul in cadrul caruia poate depune o noua contestatie. ...click aici pentru detalii >>

5. Precizati cand intervine exigibilitatea TVA pentru urmatoarele operatiuni:
  - Achizitii intracomunitare de bunuri
  - Incasarea unui avans
  - Vanzarea unui bun cu plata in rate, pentru care transferul de proprietate intervine la data ultimei plati
  - Retragere numerar dintr-un aparat automat de cafea
  - Livrari de bunuri in baza unui contract de consignatie

6 Precizati asupra caror produse se datoreaza accize armonizate si accize nearmonizate. Definiti regimul suspensiv de accize.

7. O societate inregistrata in scopuri de TVA, cu perioada lunara la TVA, efectueaza in luna februarie 2024 urmatoarele operatiuni:
  - Achizitioneaza cereale (secara cod NC 1002) de la o persoana inregistrata in scopuri de TVA, valoare 15.000 lei, fara TVA
  - Achizitioneaza fructe in valoare de 2.500 lei, fara TVA
  - Livreaza bauturi alcoolice (vin) in valoare de 7.000 lei, fara TVA.
Determinati TVA de recuperat sau de plata aferenta lunii februarie 2024.

Atentie! Nu va lasati inselati de aparenta simplitate a unor aspecte legislative. Intrebarile-capcana va pot induce in eroare.

...Click aici pentru Formularul de Comanda >>


Foto: pexels.comAtentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice