search

Declaratia 112 Verificare Stare. Ultima versiune 3.0.2 august 2014


ANAF a actualizat Declaratia 112 la 6.08.2014, fiind disponibila mai jos versiunea 3.0.2. Pentru verificare stare Declaratia 112, va trebui sa urmati pasii pe care vi-i prezentam prin cele de mai jos.

Dupa depunerea prin Internet sau la ghiseu a declaratiei D112, trebuie sa ii verificati starea accesand prin Internet adresa : http://www.anaf.mfinante.gov.ro/StareD112/, accesibila si folosind echipamentele de la ghiseu.

In cazul in care pe pagina de vizualizare a starii declaratiei se afiseaza un mesaj cu erorile pe care le contine documentul depus de dumneavoastra, trebuie ca, in termenul de depunere legal, sa corectati toate erorile comunicate si sa reluati procesul de depunere a declaratiei D112.

Declaratia 112 Verificare Stare. Click AICI!


Programul de asistenta pentru depunerea Declaratiei 112 a fost actualizat ultima data in luna AUGUST 2014.


ULTIMA VERSIUNE: ACTUALIZATA LA 8 AUGUST 2014:

Declaratia 112 a fost actualizata in data de 06.08.2014 (versiunea 3.0.2)




Soft A actualizat la 29.05.2014



Declaratia se depune:

- trimestrial, pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare trimestrului de angajatorii si entitatile asimilate angajatorilor care se incadreaza in prevederile art.58 alin.(2) din Codul fiscal si nu au optat pentru depunerea lunara a declaratiei,

- lunar, pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare celei pentru care se datoreaza impozitul pe venit si contributiile sociale - de ceilalti angajatori si entitati asimilate angajatorului.

Atentie! Depunerea trimestriala a declaratiei consta in completarea si depunerea acate unei declaratii pentru fiecare luna din trimestru, potrivit art. 296^19 alin. (1^2) din Codul fiscal.

Declaratia se depune prin mijloace electronice de transmitere la distanta, conform legii.
Pentru depunerea declaratiei, platitorul trebuie sa detina un certificat calificat, eliberat in conditiile Legii nr.455/2001 privind semnatura electronica. Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate se completeaza cu ajutorul programului de asistenta, in format PDF.



Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice