search

Ministrul Economiei: Am dat drumul aplicatiei pentru programul de granturi destinat IMM-urilor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat lansarea aplicatiei informatice in vederea obtinerii granturilor de 1 miliard de euro. 
 
Procedura va avea doua etape: in prima faza toti beneficiarii celor trei scheme de finantare se pot inscrie in aplicatie pentru a-si verifica firma si introduce toate datele necesare, iar in cea de-a doua etapa beneficiarii vor putea aplica efectiv si incarca documentele necesare pentru accesarea granturilor.
 
A fost deschisa etapa de creare profil, user si parola la adresa http://granturi.imm.gov.ro - etapa premergatoare lansarii celor trei masuri de sprijin.
 
In aceasta etapa toti aplicantii interesati de oricare din cele trei masuri de sprijin vor avea posibilitatea preinregistrarii datelor reprezentantilor legali/imputerniciti, precum si datele persoanelor juridice.
 
 
- In aceasta prima etapa NU conteaza ordinea inregistrarii datelor si nici principiul „primul venit– primul servit!” – Aceasta etapa de preinregistrare va ramane deschisa pe toata perioada de inscrieri la cele trei masuri!
 
- Pentru a putea incheia cu succes aceasta etapa de preinregistrare, creare profil, user si parola, VA ESTE NECESARA DETINEREA SEMNATURII ELECTRONICE VALIDE!
 
- Aceasta etapa se adreseaza tuturor categoriilor de beneficiari eligibili aferenti celor trei masuri instituite de OUG 130 / 2020, respectiv IMM/PFA/ONG/CMI!
 
- Numarul de telefon disponibil pentru informatii suplimentare este: 0217950098
 
Aplicantii pot consulta Ghidul de preinregistrare in platforma
 


Noutati contabile 1710885600
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice