search

Modificari ale legislatiei fiscale aplicabile din 2012

In luna decembrie a anului trecut, Guvernul a facut schimbari importante in legislatia fiscala, urmand ca acestea sa fie aplicabile incepand cu anul 2012. N-au fost schimbari minore iar ariile lor de impact vizeaza cele mai sensibile aspecte ale oricarei afaceri: impozit pe profit, reglementari TVA si asigurari sociale.

Aspectele practice ale acestor modificari legislative si exemple venite din partea unor experti competenti sunt centrul de interes al primului eveniment organizat de echipa Conta.ro in 2012 pentru profesionistii departamentelor financiare. Eugenia Ion, tax consultant in cadrul Contexpert, si, din partea Ministerului de Finante, Laurentiu Andreescu, Sef Serviciu Legislatie, sunt pregatiti pentru o abordare aplicata a aspectelor mentionate in cadrul seminarului deschis cu tema Modificari ale legislatiei fiscale aplicabile din 2012, care va avea loc in 9 Februarie, incepand cu ora 14:15, la JW Marriot in Bucuresti.

Agenda evenimentului isi propune sa treaca in revista subiecte cum ar fi cheltuieli cu deductibilitate limitata, recuperarea pierderilor din anii precedenti, sau anularea inregistrarii in scopuri de TVA, deducerea TVA-ului aferent combustibilului si achizitiei de autoturisme. De asemenea, vom aloca timp si discutiei pe marginea contributiilor sociale obligatorii datorate pentru anumite categorii de venituri si a bazei de calcul a contributiilor de asigurari sociale pentru avantajele in natura acordate salariatilor. Pe parcursul a patru ore, expertii invitati vor oferi explicatii clare insotite de exemple practice si vor raspunde intrebarilor intr-o atmosfera de dialog. (agenda detaliata a evenimentului poate fi consultata pe pagina acestuia: Conta Eveniment)

Conta.ro incepe astfel seria din 2012 a evenimentelor dedicate profesionistilor din departamentele financiar-contabile si nu numai. Ne propunem in continuare sa cautam formule prin care sa clarificam si sa intelegem impreuna atat legislatia cat si aspectele practice ale functionarii afacerii in contextul economic actual.

Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice