search

Noutati CECCAR privind Ziua Nationala a Contabilului Roman

Politici contabile pentru ONG: modele EDITABILE, usor de personalizat, elaborate in doar 5 minute

CECCAR reaminteste in aceasta perioada ca ziua de 21 septembrie este sarbatorita in fiecare an, potrivit Normelor nr.12726/2004, in mod unitar, la nivelul filialelor CECCAR, cu scopul promovarii imaginii, a intereselor si rolului contabilului intr-o economie de piata concurentiala.

La aniversare sunt asteptati toti profesionistii contabili din Romania, membri ai CECCAR sau angajati in diverse ramuri ale economiei. Cu totii prezenti la ziua contabilului vor demonstra, inca odata, ca  "Profesia contabila a fost, este si va fi pusa in slujba interesului public, spre binele public."

Cea de-a XII -a editie a Zilei Nationale a Contabilului Roman, este un prilej de a reuni familia profesionistilor contabili si de a reafirma adevarul potrivit caruia CECCAR a devenit un brand national, emblematic pentru ceea ce inseamna calitatea profesiei contabile.

Manifestarile editiei din acest an a Zilei Nationale a Contabilului Roman se vor desfasura sub egida "CECCAR – 95 ani de existenta" aniversare dedicata implinirii a 95 ani de la constituirea organizatiei profesionale CECCAR, eveniment deosebit din viata profesiei contabile.

Cu ocazia sarbatoririi zilei de 21 septembrie ca "Zi Nationala a Contabilului Roman" avem placerea de a va invita sa participati la manifestarile organizate in aceasta zi.

Locatiile unde se vor desfasura evenimentele din data de 21 Septembrie 2016 la nivelul filialelor CECCAR, le gasiti in anexa.

Sursa: CECCAR




Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice