Platforma HR integrata, un must have al companiei moderne - articole conta.ro
Contabilitate � Conta.ro
Va asteptam online 24 ore din 24 sub sloganul: 100% contabilitate!
Puteti cere, oferi si gasi solutii la orice problema de contabilitate si fiscalitate. Si in plus aveti legislatia economica actualizata si un modul important de resurse umane.

Platforma HR integrata, un must have al companiei moderne

Intr-un mediu de business din ce in ce mai competitiv, intelegerea trendurilor si conturarea strategiilor in functie de acestea devine esentiala. Tot esentiala este si dezvoltarea unui mindset organizational deschis catre schimbare, un adevarat catalizator al succesului in companiile de astazi.

Ce se intampla atunci cand nu reusim sa ne concentram pe trendurile relevante?

Povestea companiei Kodak este unul dintre exemplele elocvente in acest sens. Cel mai puternic jucator al industriei fotografice pentru mai bine de un secol, Kodak si-a pierdut valoarea intr-un singur deceniu, nereusind sa se alinieze suficient de repede inovatiilor industriei in care activa. Un alt exemplu celebru este Nokia – care si-a pierdut statutul de cel mai puternic jucator al pietei de telefonie mobila odata cu aparitia smartphone-ului, dispozitiv inventat chiar de ei, dar perfectionat de alti jucatori din piata.

Digitalizarea, decizia cu impact profund asupra organizatiilor

Ce putem invata, la nivel de departament HR, din povestile acestor giganti ai industriilor in care activeaza?

Ca e important sa ne concentram pe trendurile relevante, in primul rand. Specialistii sunt de acord ca, in acest moment, digitalizarea datelor si automatizarea fluxurilor de lucru in departamentele de resurse umane sunt tendinte care nu mai pot fi ignorate de catre companiile moderne.

Numeroase si importante sunt beneficiile aduse de digitalizarea datelor si automatizarea fluxurilor de lucru in cadrul companiilor. Putem discuta despre reducerea timpului dedicat celor mai multe dintre procesele HR, alaturi de cresterea calitatii lor, prin imbunatatirea comunicarii interne, cresterea transparentei si a vitezei de implicare a membrilor echipelor sau minimizarea erorilor. Toate acestea se traduc si intr-o reducere de costuri operationale. Tehnologia poate ajuta departamentele de resurse umane si prin solutiile orientate catre managementul performantei si al talentelor , contribuind la cresterea aportului strategic cu care HR-ul va putea contribui in cadrul organizatiei.

Alegerea unui software HR performant, adaptat nevoilor fiecarei companii in parte, devine extrem de importanta in acest context.

Idealul este un software de HR all-in-one, care iti pune la dispozitie exact in momentul in care ai nevoie informatii si situatii centralizate pe fiecare verticala de HR, la nivel de departament sau de companie. Ai astfel acces la date actualizate detaliate, relevante si corelate, ce vor sprijini luarea deciziilor in orice context in care HR-ul e chemat sa contribuie.

O solutie integrata este asadar de dorit, dar beneficii importante ai si atunci cand automatizezi procesele care consuma cel mai mult timp, atentie si energie: administrarea de personal, salarizarea si pontajul.

Platforma Sincron HR Software, solutia All-in-one de resurse umane

Platforma Sincron HR Software a fost conceputa special pentru a raspunde nevoilor actuale de digitalizare a proceselor de HR din companii.

Platforma a fost creata ca o solutie all-in-one, completa, integrand solutii specifice fiecarei verticale de HR din companii. Un software HR modern, online, in cloud si deschis nativ pentru integrare cu alte aplicatii utilizate de companie, Sincron HR Software ofera o solutie complexa si usor de integrat pentru digitalizarea datelor.

Software-ul de resurse umane oferit de Sincron integreaza intr-o singura platforma procese precum recrutarea si onboarding-ul, administrarea de personal, program de calcul salarii, dar si managementul organizatiei, managementul programelor de training, comunicarea interna si aplicatie de pontaj, software-ul de recrutare, facilitatile de self-service pentru angajati sau analizele si rapoartele HR.

Prin utilizarea unei singure platforme optimizezi procesele, comunicarea fiind facilitata, iar timpul destinat diverselor activitati, redus.

Totul in timp ce angajatii departamentului de HR au mai mult timp pe care il pot consacra conturarii de strategii sau intelegerii acelor trenduri in managementul personalului care te vor ajuta sa faci un pas in fata competitiei, atat de important si de necesar in mediul de business concurential actual.

DAC6 – Ce, unde si cum raportam la ANAF

Sunteti pregatit sa evitati catastrofa?
Ghid practic in 10 pasi pentru raportare DAC 6 perfect legala


Aflati aici mai multe detalii privind DAC6>>
 

Comenteaza acest articol in forum

Articol de: Conta.ro - www.conta.ro
Data: 2019-07-30
Vizualizari: 1584


  Alte ContaArticole
postat la: 2021-03-02
Incepand cu 1 martie 2021, Ministerul Finantelor lanseaza noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei prin intermediul celor doua programe, TEZAUR si FIDELIS. Citeste mai mult ...
postat la: 2021-02-25
Ministerul Finantelor si ANAF vin in sprijinul contribuabililor persoane fizice care realizeaza venituri din premii si jocuri de noroc atat din Romania, cat si din strainatate, si care au obligatia sa declare veniturile si sa plateasca impozite la bugetul general consolidat prin publicarea Ghidului fiscal al contribuabililor care realizeaza venituri din premii si jocuri de noroc. Citeste mai mult ...
postat la: 2021-02-24
Tematica studiului de caz prezentat in continuare este obligatia listarii facturilor.  Citeste mai mult ...
  Conta Newsletter

Modificari la MONOGRAFIILE CONTABILE in 2021: Studii de caz + Explicatii detaliate Fii un contabil informat!

Aboneaza-te GRATUIT si vei primi Raportul Special

Modificari la MONOGRAFIILE CONTABILE in 2021: Studii de caz + Explicatii detaliate


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


  Conta Director
  Conta Site
  Conta Topicuri Forum
Copyright Conta Online / Conta.ro 2006 - 2021. Toate Drepturile rezervate
Un proiect: Fokus Digital Services