Platforma HR integrata, un must have al companiei moderne - articole conta.ro
 
 
 
 
 
 
Contabilitate � Conta.ro
Va asteptam online 24 ore din 24 sub sloganul: 100% contabilitate!
Puteti cere, oferi si gasi solutii la orice problema de contabilitate si fiscalitate. Si in plus aveti legislatia economica actualizata si un modul important de resurse umane.

Platforma HR integrata, un must have al companiei moderne

Intr-un mediu de business din ce in ce mai competitiv, intelegerea trendurilor si conturarea strategiilor in functie de acestea devine esentiala. Tot esentiala este si dezvoltarea unui mindset organizational deschis catre schimbare, un adevarat catalizator al succesului in companiile de astazi.

Ce se intampla atunci cand nu reusim sa ne concentram pe trendurile relevante?

Povestea companiei Kodak este unul dintre exemplele elocvente in acest sens. Cel mai puternic jucator al industriei fotografice pentru mai bine de un secol, Kodak si-a pierdut valoarea intr-un singur deceniu, nereusind sa se alinieze suficient de repede inovatiilor industriei in care activa. Un alt exemplu celebru este Nokia – care si-a pierdut statutul de cel mai puternic jucator al pietei de telefonie mobila odata cu aparitia smartphone-ului, dispozitiv inventat chiar de ei, dar perfectionat de alti jucatori din piata.

Digitalizarea, decizia cu impact profund asupra organizatiilor

Ce putem invata, la nivel de departament HR, din povestile acestor giganti ai industriilor in care activeaza?

Ca e important sa ne concentram pe trendurile relevante, in primul rand. Specialistii sunt de acord ca, in acest moment, digitalizarea datelor si automatizarea fluxurilor de lucru in departamentele de resurse umane sunt tendinte care nu mai pot fi ignorate de catre companiile moderne.

Numeroase si importante sunt beneficiile aduse de digitalizarea datelor si automatizarea fluxurilor de lucru in cadrul companiilor. Putem discuta despre reducerea timpului dedicat celor mai multe dintre procesele HR, alaturi de cresterea calitatii lor, prin imbunatatirea comunicarii interne, cresterea transparentei si a vitezei de implicare a membrilor echipelor sau minimizarea erorilor. Toate acestea se traduc si intr-o reducere de costuri operationale. Tehnologia poate ajuta departamentele de resurse umane si prin solutiile orientate catre managementul performantei si al talentelor , contribuind la cresterea aportului strategic cu care HR-ul va putea contribui in cadrul organizatiei.

Alegerea unui software HR performant, adaptat nevoilor fiecarei companii in parte, devine extrem de importanta in acest context.

Idealul este un software de HR all-in-one, care iti pune la dispozitie exact in momentul in care ai nevoie informatii si situatii centralizate pe fiecare verticala de HR, la nivel de departament sau de companie. Ai astfel acces la date actualizate detaliate, relevante si corelate, ce vor sprijini luarea deciziilor in orice context in care HR-ul e chemat sa contribuie.

O solutie integrata este asadar de dorit, dar beneficii importante ai si atunci cand automatizezi procesele care consuma cel mai mult timp, atentie si energie: administrarea de personal, salarizarea si pontajul.

Platforma Sincron HR Software, solutia All-in-one de resurse umane

Platforma Sincron HR Software a fost conceputa special pentru a raspunde nevoilor actuale de digitalizare a proceselor de HR din companii.

Platforma a fost creata ca o solutie all-in-one, completa, integrand solutii specifice fiecarei verticale de HR din companii. Un software HR modern, online, in cloud si deschis nativ pentru integrare cu alte aplicatii utilizate de companie, Sincron HR Software ofera o solutie complexa si usor de integrat pentru digitalizarea datelor.

Software-ul de resurse umane oferit de Sincron integreaza intr-o singura platforma procese precum recrutarea si onboarding-ul, administrarea de personal, program de calcul salarii, dar si managementul organizatiei, managementul programelor de training, comunicarea interna si aplicatie de pontaj, software-ul de recrutare, facilitatile de self-service pentru angajati sau analizele si rapoartele HR.

Prin utilizarea unei singure platforme optimizezi procesele, comunicarea fiind facilitata, iar timpul destinat diverselor activitati, redus.

Totul in timp ce angajatii departamentului de HR au mai mult timp pe care il pot consacra conturarii de strategii sau intelegerii acelor trenduri in managementul personalului care te vor ajuta sa faci un pas in fata competitiei, atat de important si de necesar in mediul de business concurential actual.

Comenteaza acest articol in forum

Articol de: Conta.ro - www.conta.ro
Data: 2019-07-30
Vizualizari: 2670


  Alte ContaArticole
postat la: 2022-05-12
AJFP Prahova reaminteste contribuabililor ca vineri, 20 mai 2022, este termenul de depunere pentru formularele fiscale pentru aplicarea/incetarea aplicarii sistemului TVA la incasare.  Citeste mai mult ...
postat la: 2022-05-12
Incepand de la 1 iulie 2022, utilizatorii sunt obligati sa declare in Sistemul RO e-Transport, datele referitoare la transporturile de bunuri cu risc fiscal ridicat, conform OUG 41/2022. Citeste mai mult ...
postat la: 2022-05-10
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a dezvoltat un nou serviciu electronic, SEMINARII WEB, care va fi pus la dispozitia contribuabililor incepand cu luna mai 2022. Citeste mai mult ...
  Conta Newsletter

MONOGRAFIILE CONTABILE 2022: Noutati legislative + TOP 6 Cazuri Practice Fii un contabil informat!

Aboneaza-te GRATUIT si vei primi Raportul Special

MONOGRAFIILE CONTABILE 2022: Noutati legislative + TOP 6 Cazuri Practice


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


  Conta Firme de contabilitate
  Conta Site
NG Audit SRL,Cabinet de audit financiar Nichitovici Gabriela
http://www.ngaudit.conta.ro

Creaza-ti site-ul tau acum
  Conta Topicuri Forum
Copyright Conta Online / Conta.ro 2006 - 2022. Toate Drepturile rezervate
Un proiect: Fokus Digital Services