search

Vara aceasta certSIGN va aduce discounturi de pana la 100% la reinnoirea certificatului digital

CUM si UNDE poti plati taxele, impozitele si contributiile catre ANAF
certSIGN, cel mai  important furnizor de certificate digitale din Romania, ofera vara aceasta discounturi de pana la 100%. Discounturile se aplica pentru urmatoarea reinnoire a certificatului digital calificat tuturor persoanelor care recomanda prietenilor certificatele digitale emise de certSIGN.

Pentru a obtine un discount, un utilizator al certificatului digital de la certSIGN trebuie sa-l recomande prietenilor care nu detin un astfel de certificat.

In functie de numarul celor care cumpara sau reinnoiesc certificatul, in urma recomandarilor, se vor aplica urmatoarele discounturi:
  • 10% discount pentru o persoana care cumpara/reinnoieste certificatul digital la certSIGN;
  • 25% pentru 2 persoane;
  • 50% pentru 3 persoane;
  • 100% pentru 4 persoane.
Potrivit domnului Adrian Floarea, Director Comercial la certSIGN, persoanele care devin clienti certSIGN in urma unei recomandari pot la randul lor sa recomande certificatele digitale de la certSIGN cunoscutilor si sa beneficieze astfel si ele de discounturile de pana la 100%.

Pentru a recomanda certificatele digitale de la certSIGN persoanelor cunoscute, puteti completa formularul online pe site-ul certSIGN sau formularul tiparit disponibil la orice partener sau la sediul certSIGN.

In ultimii ani, certSIGN a imbunatatit continuu ofertele comerciale oferite clientilor sai. A dezvoltat o retea de distributie a certificatelor digitale care numara peste 400 de reprezentanti la nivel national de unde certificatul digital poate fi obtinut cu usurinta si fara costuri suplimentare.
Totodata, a simplificat la maxim atat instalarea, cat si conditiile de utilizare a certificatului digital si ofera suport tehnic permanent, la cele mai inalte standarde.

Astazi, certificatul digital de la certSIGN este livrat gratuit, se instaleaza cu doar cateva click-uri, reinnoirea lui poate fi facuta online intr-o singura zi, iar aplicatia confirmare.certsign.ro, pe care furnizorul de certificate a dezvoltat-o pentru a simplifica procedura de confirmare, permite obtinerea documentului de confirmare in mai putin de 5 minute.


Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice