"576 (1) Cu respectarea prevederilor alin. (2) al prezentului punct, microentitatile nu au obligatia elaborarii notelor explicative la situtiile financiare anuale prevazute la pct.468 si 469.
(2) Microentitatile prezeinta informatiile prevazute la pct. 468 lit. a), d) si e) si pct.491 alin. (2) lic. c)"
Pct. 468 lit. a) se refera la politicile contabile adoptatate (aici mie mi se pare ca ar intra si declaratia de conformitate pe care pana acum se facea separat si era semnata de administrator ?!)
lit. d) la angajamente, garantii si active neincluse in bilant iar lit. c) despre avansuri si credite acordate membrilor organelor de conducere etc etc.
Pct. 491 alin. (2) lit. c) se refera informatii privind achizitia propriilor actiuni
Nu am vazut deocamdata in acest ordin mentionat ceva despre atasarea la situatiile financiare a raportului administratorului sau proc. verbal al asociatiilor dar pe situl ANAF de unde se descarca formularul de bilant scrie de atasarea la situatiile financiare a raportului administratorilor sau cenzorilor dupa caz deci am inteles ca PV al adunarii generale a asociatiilor nu trebuie.
Rog pareri si opinii despre ce trebuie mai concret depus (scanat) ref. in special la bilantul microentitatilor.
Aceasta postare a fost editata de sirius: 05 March 2016 - 06:19 PM