Community Status Updates

ampctro
Buna ziua, ati sunat la Salvarea privata.
-Pentru limba romana apasati 1.
-Pentru engleza, apasati 2.
-Pentru verificarea contului dumneavoastra de contributii la sistemul de sanatate, apasati 3.
-Pentru informatii despre ofertele speciale ale Salvarii in perioada de Craciun, Revelion si Paste, apasati 4.
-Pentru informatii in legatura cu starea dumneavoastra de sanatate, apasati cu un deget pe incheietura mainii si numarati pana la 60. Acela e pulsul. Daca il mai aveti, apasati 5. Un op...

alinatudor
buna ziua ! am si eu o problema in legatura cu un credit pe persoana fizica care are si 2 codebitori !Persoana care are creditul nu-l mai poate platii , vreau sa stiu daca cei 2 codebitori au de suferit din acest motiv!?!Codebitorii nu au la dosarul respectiv de credit decat copii de buletin ....Ce li se poate intampla ????

dianaionescu
PERLE DE LA BACALAUREAT:
EU AM RAS CU LACRIMI chiar daca poate e de plans :)
° Inima este cel mai important organ genital al omului.
° Cu ajutorul cainelui Vitoria Lipan si-a gasit foarte repede zacamintele sotului.
° In 1877 trupelor rusesti li s-a permis sa traverseze teritoriul Romaniei, impreuna cu tancuri si avioane, iar romanii le-au dat mancare si cazare contracost.
° Poezia "Sburatorul" de Ion Has Radulescu este un omagiu adus aviatorilor romani.
° Mirc...

lorz
Shhh... Calmeaza-te! Inchide ochii si adu-ti aminte ca ai crezut candva in iubire; ca nu te-ai nascut atat de inumana si insensibila; ca tot ce faci acum, e doar o etapa; ca undeva in tine, acolo, departe, sta bine ascuns un suflet bun... Un suflet care in ciuda nedreptatilor, a razbatut mereu si niciodata nu s-a plans atat de tare incat sa -ti curga-n loc de lacrimi , sange.