Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 11

Salt la continut

Community Status Updates

gomUphoholi's Photo
ramona_manea2003's Photo
ampctro's Photo

ampctro

Buna ziua, ati sunat la Salvarea privata. -Pentru limba romana apasati 1. -Pentru engleza, apasati 2. -Pentru verificarea contului dumneavoastra de contributii la sistemul de sanatate, apasati 3. -Pentru informatii despre ofertele speciale ale Salvarii in perioada de Craciun, Revelion si Paste, apasati 4. -Pentru informatii in legatura cu starea dumneavoastra de sanatate, apasati cu un deget pe incheietura mainii si numarati pana la 60. Acela e pulsul. Daca il mai aveti, apasati 5. Un op...
Jan 18 2012 11:11 PM
issabella89's Photo

issabella89

maine intotdeauna va fi mai bine!
Jan 17 2012 12:45 AM
topgeosys's Photo
alinatudor's Photo

alinatudor

buna ziua ! am si eu o problema in legatura cu un credit pe persoana fizica care are si 2 codebitori !Persoana care are creditul nu-l mai poate platii , vreau sa stiu daca cei 2 codebitori au de suferit din acest motiv!?!Codebitorii nu au la dosarul respectiv de credit decat copii de buletin ....Ce li se poate intampla ????
Jan 09 2012 09:36 PM
vali pro's Photo
vali pro's Photo
carmen_1982's Photo

carmen_1982

DRAGOSTEA SE INTAMPLA DOAR O DATA. RESTUL ESTE DOAR VIATA.
Jan 08 2012 05:03 AM
issabella89's Photo

issabella89

La multi ani tuturor :*
Jan 01 2012 02:29 PM
dianaionescu's Photo

dianaionescu

PERLE DE LA BACALAUREAT: EU AM RAS CU LACRIMI chiar daca poate e de plans :) ° Inima este cel mai important organ genital al omului. ° Cu ajutorul cainelui Vitoria Lipan si-a gasit foarte repede zacamintele sotului. ° In 1877 trupelor rusesti li s-a permis sa traverseze teritoriul Romaniei, impreuna cu tancuri si avioane, iar romanii le-au dat mancare si cazare contracost. ° Poezia "Sburatorul" de Ion Has Radulescu este un omagiu adus aviatorilor romani. ° Mirc...
Dec 26 2011 08:43 AM
issabella89's Photo

issabella89

Craciun Fericit!
Dec 25 2011 12:03 PM
issabella89's Photo
lorz's Photo

lorz

Shhh... Calmeaza-te! Inchide ochii si adu-ti aminte ca ai crezut candva in iubire; ca nu te-ai nascut atat de inumana si insensibila; ca tot ce faci acum, e doar o etapa; ca undeva in tine, acolo, departe, sta bine ascuns un suflet bun... Un suflet care in ciuda nedreptatilor, a razbatut mereu si niciodata nu s-a plans atat de tare incat sa -ti curga-n loc de lacrimi , sange.
Dec 22 2011 01:52 PM
B2B STRATEGY's Photo
Cometa SQL