Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 12

Salt la continut

Community Status Updates

licentieftina's Photo

licentieftina

realizez lucrari de licenta
Dec 21 2011 12:30 PM
licentieftina's Photo

licentieftina

licentieftina's Photo

licentieftina

lorz's Photo

lorz

“Cand iubirea va face semn, urmati-i indemnul, Chiar daca drumurile-i sunt grele si prapastioase, Si cand aripile-i va cuprind, supuneti-va ei, Chiar daca sabia ascunsa-n penaju-i v-ar putea rani, Iar cand va vorbeste dati-i crezare, Chiar daca vocea-i ar putea sa va sfarme visurile, asemenea vantului de miazanoapte care va pustieste gradinile.”
Dec 19 2011 12:06 AM
lorz's Photo

lorz

If it's too good to be true, it probably is...
Dec 16 2011 09:00 AM
velcont's Photo

velcont

Moment jenant:am auzit o reclama care se termina cu versurile:colinde,colinde,colinde la care eu am raspuns:si p..a mi se-n tinde,tinde,tinde.Am crezut ca i-mi spun in gand,dar nuuu...am zis-o cu voce tare...la coada...intr-o banca.Bine ca am internet banking ca o perioada numai calc pe acolo.
Dec 14 2011 12:08 PM
attila_yacht's Photo

attila_yacht

The austerity you see around you covers the richness of life like a veil.
Dec 12 2011 11:27 PM
antonia10's Photo

antonia10

scuzati-ma ca va deranjez ;as vrea sa va cer un sfat : in cazul in care o perosana fizica incheie un contract de comodat cu firma pentru folosinta teren , firma construieste un depozit pe acel teren , ch contate in 231 , proces verbal de receptie pe persoana fizia , ce sa fac cu suma din 231
Dec 08 2011 05:41 PM
attila_yacht's Photo

attila_yacht

Multumim, Alexandra Mirela Voicu ! Asta seara.... Asta seara vine-un mos, Sa iti lase in galosi, Tot ce are mai frumos. Ganduri bune’n fulgi de nea, Fericire intr-o stea, Sanatate si iubire Toate numai pentru tine... Tu primeste-l fericit, Multumeste-i c-a venit, Sa mai vina si la anul Sa-ti aline tot amarul. Sa-ti aduca bucurie, Voie buna,veselie Si tot ce'ti este de folos Ca sa poti trai frumos...
Dec 05 2011 11:57 PM
attila_yacht's Photo

attila_yacht

"Do not underestimate yourself. Human beings have unlimited potentials!"
Dec 04 2011 10:12 AM
gomUphoholi's Photo
gomUphoholi's Photo
gomUphoholi's Photo
gomUphoholi's Photo
florudancop's Photo

florudancop

“Doamnă, La mulţi ani, sănătate şi putere, că dumneavoastră vă e greu, nu mie”. Urarea lui basescu adresata romanilor...
Dec 01 2011 07:15 PM
Cometa SQL