Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 13

Salt la continut

Community Status Updates

roxxy_bz's Photo

roxxy_bz

La multi ani, Romania! Iubim Romania...
Dec 01 2011 01:08 PM
roxxy_bz's Photo

roxxy_bz

"Nu-mi pare niciodata rau cand imi vad fostul iubit cu altcineva. Mama mi-a spus mereu sa-mi dau jucariile vechi cui nu si le poate permite !" :d:d:d
Nov 29 2011 11:01 AM
Sabralex's Photo

Sabralex

Last night in London. I wish i didn't have to go back home :( I'm gonna miss this place
Nov 28 2011 06:23 PM
Miu Alexandru Adrian's Photo

Miu Alexandru Adrian

munca si iar munca - asta-mi place
Nov 23 2011 11:10 PM
vindictive666's Photo
coralaina's Photo

coralaina

Sunt fericita!!!!Acum adun laurii dupa o munca de 3 ani...
Nov 20 2011 02:23 PM
veras's Photo

veras

Multumesc , cu intarziere ,tuturor de urari . Va doresc ce va doriti :) !
Nov 17 2011 01:49 PM
lili corolea's Photo

lili corolea

O luna, 30 de zile, 720 de ore si aproximativ 43200 minute ! ...
Nov 16 2011 12:53 PM
CRISS S's Photo
ghita05's Photo

ghita05

A VENITTTTTT IAR CRACIUNUL!!!!!
Nov 12 2011 11:23 PM
ghita05's Photo

ghita05

multumesccccccc!
Nov 12 2011 08:19 PM
florudancop's Photo

florudancop

"Nu se poate legifera ca saracul sa fie liber, iar bogatul in afara libertatii. Ceea ce primeste o persoana, fara a fi muncit pentru aceasta, trebuie produs de cineva, care, la randul ei, nu primeste pentru ceea ce a muncit. Statul nu poate da cuiva ceva, fara sa fi luat mai inainte de la altcineva. Cand jumatate din populatie vede ca poate sa nu munceasca, pentru ca cealalta jumatate va avea grija de ea si cand jumatatea care a muncit realizeaza ca nu are sens sa mai munceasca, pentru ca alt...
Nov 12 2011 07:18 PM
florudancop's Photo

florudancop

Îmi pare aşa ciudat c-avem atâta vreme pentru ură,că viaţa nu-i decât o picătură între acest moment şi celălalt şi neînţeles de trist că nu culegem flori, că nu privim la Cer mai des,că nu iubim,noi care atât de repede murim. J.
Nov 12 2011 07:06 AM
gomUphoholi's Photo
gomUphoholi's Photo
Cometa SQL