Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 19

Salt la continut

Community Status Updates

cfr's Photo

cfr

Ce mai faci Iuliana?
Jun 25 2011 11:06 AM
cfr's Photo

cfr

Nu....acest cont exista deschis la Trez.Doar sa il afli;cred ca difera de la o loc.la alta.
Jun 25 2011 11:04 AM
amelyah's Photo

amelyah

buna ziua!
am inteles din postarea dvs ca aveti firma de audit intern. daca se poate as vrea va rog sa vorbim despre asta pentru ca ma intereseaza si pe mine sa incerc sa-mi fac o societate pe domeniul asta. id-ul si adresa mea de mail sunt ame_lyah ame_lyah@yahoo.com multumesc, numai bine!!
Jun 23 2011 08:21 PM
silvia mazureac's Photo

silvia mazureac

Pnetru sumele inregsitrate in Titlul XVII Plati efectuate in anii precedenti si recuperateinanul curent - cod indicator85.01- se va deschide un cont nou separat in Trezorerie?
Jun 22 2011 07:22 AM
Olimpia Albu's Photo

Olimpia Albu

A aparut acest ordin 2869/2010 in monitorul oficial, sau a ramas doar la stadiul de proiect?
Jun 19 2011 08:29 PM
cori-miha's Photo

cori-miha

Buna,
Are cineva in format electronic punctele 12,13,14,15,16,17 din bibliografia pentru contabilitate?
Multumesc!
Jun 17 2011 09:48 AM
cori-miha's Photo

cori-miha

Buna,
In primul rand, multumesc mult celor care posteaza materiale din bibliografie!
Este cineva din Arad?
Intreb pentru ca am fost la sediul Ceccar si mi s-a spus ca nu e sigur ca se vor tine cursurile de pregatire.
Am inteles ca sunt importante aceste cursuri.
Multumesc si bafta tuturor!
Jun 17 2011 08:13 AM
florudancop's Photo

florudancop

DECLARA-TI AUTONOMIA FATA DE STATUL ROMAN! BOC SI BASESCU ASTA VOR!
Jun 14 2011 06:57 PM
florudancop's Photo

florudancop

“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
Jun 11 2011 08:09 AM
adi_stanculescu's Photo

adi_stanculescu

What's on your mind?
Jun 05 2011 04:17 PM
Liliana Lili's Photo

Liliana Lili

Persoanele care actualmente se ocupa cu transmiterea REVISALULUI vor trebuii de la 1 august obligatoriu sa li se intocmeasca contracte de munca cu timp partial sau cu norma intreaga...Sau vor incheie contracte de prestari servicii cu prestatori inregistrati la inspectoratele teritoriale de munca, care isi desfasoara activitatea in conditiile prevederilor legale in vigoare.
Jun 01 2011 05:51 PM
Liliana Lili's Photo

Liliana Lili

5) Completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator. Conform Codului Muncii orice persoana care presteaza un serviciu in favoarea unei persoane juridce trebuie sa aiba contract de munca...in cazul acesta persoana nominalizata prin decizie sa se ocupe cu REVISALUL trebuie sa lucreze la angajatorul respectiv...<...
Jun 01 2011 05:44 PM
Liliana Lili's Photo
deliaelena's Photo

deliaelena

TE ROG FRUMOS DACA AI SA-MI TRIMITI SI MIE REZOLVAREA LA PROBLEMA 4.
TE ROG MULT PE ADRESA phyly_impex@yahoo.com
May 27 2011 04:04 PM
popadi's Photo

popadi

BUNA SEARA, TE ROG FRUMOS DACA AI REZOLVAREA LA PROBLEMA 13 SA MI-O TRIMITI SI MIE, ADRESA MEA POPADRIANA_CARMEN@YAHOO.COM
May 26 2011 09:55 PM
Cometa SQL