Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 21

Salt la continut

Community Status Updates

Fl. Sima's Photo

Fl. Sima

decizie majorare salar de la 01.01.2011
May 22 2011 02:04 PM
florudancop's Photo

florudancop

LA MULTI ANI,CU SANATATE SI IMPLINIRI !!! Pentru Elena si Constantin si toate numele care deriva de aici ...
May 21 2011 09:22 AM
beeedith's Photo

beeedith

Buna ziua,
Probabil intre timp ai aflat deja tot ce trebuie facut.Am si eu problema asta.Este vb de cafea prajita.Firma vrea sa faca o achiz. intracomunitara.Autorizatie am.Ce trebuie sa fac pas cu pas.Ce acte trebuie sa am :Invoice, CMR?Ce fac si cand la vama?Stiu ca trebuie sa depun declaratia 100 pt. accize si sa platesc urgent acciza?Am ceva de facut la vama?Daca nu primesc CMR? multum...
May 18 2011 12:21 PM
beeedith's Photo

beeedith

Scuze ca te deranjez.
Poate pana acum te-ai pus la punct cu accizele.
Care sunt pasii de urmat la achizitia intracomunitara produselor accizabile (accize nearmonizate).Ma intereseaza ce trebuie sa fac la vama???
Iti multumesc,
Eva
May 18 2011 11:57 AM
florudancop's Photo

florudancop

Cu ocazia congresului partidului-stat,le doresc : cat mai curand sa fie arestati,judecati si condamnati la ani grei de ocna : basescu,boc,udrea,videanu,bercenu...
May 16 2011 11:03 AM
ioanamadalina's Photo

ioanamadalina

poți te rog sa mă ajuti cu un model de nir, in excel, care sa genereze automat tva-ul. pe adresa gioana1981@yahoo.com
mulțumesc frumos !
May 12 2011 07:42 PM
carmencarmencarmen's Photo

carmencarmencarmen

Categoria I – Elaborarea situațiilor financiare anuale
1. Se subscrie la capitalul social al societatii SC BETA SA, urmatoarele bunuri:
- disponibil in contul bancar 6.000 lei;
- cladiri 4.000 lei;
- terenuri 3.000 lei;
- brevete de inventii 7.000 lei;
Total 20.000 lei
2 Se constituie societatea in nume...
May 12 2011 02:01 PM
carmencarmencarmen's Photo

carmencarmencarmen

buna ziua, aveti cumva rezolvarile la raport an1,semestrul 1, ceccar? multumesc.carmenutza_86@yahoo.com
May 12 2011 02:00 PM
ana95's Photo
cornelia ciocea's Photo

cornelia ciocea

Buna cum stai cu lucrarea de stagiu? Ati depus-o?
May 10 2011 08:47 AM
mihseba's Photo

mihseba

misiune de audit la salarii
May 08 2011 09:37 PM
mihseba's Photo

mihseba

buna rog ajutor la adresa
mihseba@yahoo.com
38. Realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul Salarii pina la nivelul intocmirii matricei riscurilor si a raportului intermediar , inclusiv.
39. Realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul Venituri-Cheltuieli inclusiv intocmirea matricei riscurilor si a raportului intermediar.
40. Intocmiti un Pla...
May 08 2011 09:36 PM
mihseba's Photo

mihseba

buna daca poati te rog la fiscalitate problema 3 la mihseba@yahoo.com
May 05 2011 03:58 PM
monaluk's Photo

monaluk

rezolvarile te roog
May 04 2011 05:33 PM
mihseba's Photo

mihseba