Community Status Updates

florudancop
LA MULTI ANI,CU SANATATE SI IMPLINIRI !!! Pentru Elena si Constantin si toate numele care deriva de aici ...

beeedith →
Buna ziua,
Probabil intre timp ai aflat deja tot ce trebuie facut.Am si eu problema asta.Este vb de cafea prajita.Firma vrea sa faca o achiz. intracomunitara.Autorizatie am.Ce trebuie sa fac pas cu pas.Ce acte trebuie sa am :Invoice, CMR?Ce fac si cand la vama?Stiu ca trebuie sa depun declaratia 100 pt. accize si sa platesc urgent acciza?Am ceva de facut la vama?Daca nu primesc CMR? multum...
Probabil intre timp ai aflat deja tot ce trebuie facut.Am si eu problema asta.Este vb de cafea prajita.Firma vrea sa faca o achiz. intracomunitara.Autorizatie am.Ce trebuie sa fac pas cu pas.Ce acte trebuie sa am :Invoice, CMR?Ce fac si cand la vama?Stiu ca trebuie sa depun declaratia 100 pt. accize si sa platesc urgent acciza?Am ceva de facut la vama?Daca nu primesc CMR? multum...

beeedith →
Scuze ca te deranjez.
Poate pana acum te-ai pus la punct cu accizele.
Care sunt pasii de urmat la achizitia intracomunitara produselor accizabile (accize nearmonizate).Ma intereseaza ce trebuie sa fac la vama???
Iti multumesc,
Eva
Poate pana acum te-ai pus la punct cu accizele.
Care sunt pasii de urmat la achizitia intracomunitara produselor accizabile (accize nearmonizate).Ma intereseaza ce trebuie sa fac la vama???
Iti multumesc,
Eva

florudancop
Cu ocazia congresului partidului-stat,le doresc : cat mai curand sa fie arestati,judecati si condamnati la ani grei de ocna : basescu,boc,udrea,videanu,bercenu...

ioanamadalina →
poți te rog sa mă ajuti cu un model de nir, in excel, care sa genereze automat tva-ul. pe adresa gioana1981@yahoo.com
mulțumesc frumos !
mulțumesc frumos !

carmencarmencarmen →
Categoria I – Elaborarea situațiilor financiare anuale
1. Se subscrie la capitalul social al societatii SC BETA SA, urmatoarele bunuri:
- disponibil in contul bancar 6.000 lei;
- cladiri 4.000 lei;
- terenuri 3.000 lei;
- brevete de inventii 7.000 lei;
Total 20.000 lei
2 Se constituie societatea in nume...
1. Se subscrie la capitalul social al societatii SC BETA SA, urmatoarele bunuri:
- disponibil in contul bancar 6.000 lei;
- cladiri 4.000 lei;
- terenuri 3.000 lei;
- brevete de inventii 7.000 lei;
Total 20.000 lei
2 Se constituie societatea in nume...

carmencarmencarmen →
buna ziua, aveti cumva rezolvarile la raport an1,semestrul 1, ceccar? multumesc.carmenutza_86@yahoo.com

mihseba
buna rog ajutor la adresa
mihseba@yahoo.com
38. Realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul Salarii pina la nivelul intocmirii matricei riscurilor si a raportului intermediar , inclusiv.
39. Realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul Venituri-Cheltuieli inclusiv intocmirea matricei riscurilor si a raportului intermediar.
40. Intocmiti un Pla...
mihseba@yahoo.com
38. Realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul Salarii pina la nivelul intocmirii matricei riscurilor si a raportului intermediar , inclusiv.
39. Realizati o misiune de audit intern cu privire la ciclul Venituri-Cheltuieli inclusiv intocmirea matricei riscurilor si a raportului intermediar.
40. Intocmiti un Pla...

mihseba →
buna daca poati te rog la fiscalitate problema 3 la mihseba@yahoo.com